Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Kuce odjednom pocelo da odbija da jede granule.3 dana nije jeo , a vodio sam ga kod veterinara zdrav je.Juce sam mu dao cevape pojeo ih ko od sale,danas sam mu dao iz konzerve mokru psecu hranu pojeo lagano.Sta da radim ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zaje*o te dogaš.
Ništa. Skini ga sa granula neko vreme.
Sent using Tapatalk

Ništa. Skini ga sa granula neko vreme.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Kuce ima 13 godina,ali je sigurno veci debil od mene
A ja sam sigurno jedan od vodecih ljudi u toj oblasti.
Ne znam sad dal da predjemo na tu mokru hranu skroz ili sta ? Bili smo kod veterinara,zdrav je.

Inace je rodom iz Crne Gore i kad se osisa lici na stotreceg dalmatinca.

Ne znam sad dal da predjemo na tu mokru hranu skroz ili sta ? Bili smo kod veterinara,zdrav je.

Inace je rodom iz Crne Gore i kad se osisa lici na stotreceg dalmatinca.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Promeni granule, probaj neke druge, imas na meru da uzmes pa vise razlicitih vrsta po malo.
Da mu dam 200 dinara , pa nek on svaki dan kupi sebi sta hoce ?
Gde ima da se kupi to na meru ?
Gde ima da se kupi to na meru ?
Nemoj, trosice na biskvite i razne gluposti.
Bolje kupi ti, imas u vecini, ako ne u svim pet shop-ovima.
Bolje kupi ti, imas u vecini, ako ne u svim pet shop-ovima.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Dusu je prodavao za te biskvite i poslastice one bila neka velika koska i cipelica , a onda mu je majka davala iste kao sto se ljudima daje zaposlenje preko stranke.Od tad se ulenjio i odbija da saradjuje u demonstraciji trikova.Ali je dobar,sam se seta,zna ga ceo komsiluk.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Milos napisao:Da mu dam 200 dinara , pa nek on svaki dan kupi sebi sta hoce ?

Pao sam sa stolice

Brzine idu u H-a !!!

Koliko je star?
Moj dok je bio mladji, non stop sam ga trazio po palanci, nisi mogao da ga zadrzis u dvoristu.
Sad kulira.
I jedno vreme sam ga hranio curecim ledjima i sijama (drzao sam curke), koje mi ni u ludilu nismo mogli da pojedemo. A kontam bolje i to nego granule.
Onda se navadio na to, pa kada je nestalo, nije hteo da jede.
Par dana je bojkotovao, a onda je ipak odlucio da je bolje da jede
Moj dok je bio mladji, non stop sam ga trazio po palanci, nisi mogao da ga zadrzis u dvoristu.
Sad kulira.
I jedno vreme sam ga hranio curecim ledjima i sijama (drzao sam curke), koje mi ni u ludilu nismo mogli da pojedemo. A kontam bolje i to nego granule.
Onda se navadio na to, pa kada je nestalo, nije hteo da jede.
Par dana je bojkotovao, a onda je ipak odlucio da je bolje da jede

13,5 godina ima sada.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
da nije jeo sneg (moji debili to rade) pa sjebao krajnike i onda ne moze da jede tvrdu hranu... al ako ga je vet dobro pregledao onda samo - zajebavaMilos napisao:Kuce odjednom pocelo da odbija da jede granule.3 dana nije jeo , a vodio sam ga kod veterinara zdrav je.Juce sam mu dao cevape pojeo ih ko od sale,danas sam mu dao iz konzerve mokru psecu hranu pojeo lagano.Sta da radim ?

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
On laje na sneg , ne jede ga 
Probacu te granule,hvala svima na savetima.

Probacu te granule,hvala svima na savetima.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
@velja: gde kupujes taj carnilove? nisam ih vidjao do sad... mozda nisam ni obracao paznju bemliga 
Milose mozes da probas i pedigree neki, pasji mekdonalds, iz nekog razloga svi psi obozavaju te granule, ali kazu da su najgoreg kvaliteta.

Milose mozes da probas i pedigree neki, pasji mekdonalds, iz nekog razloga svi psi obozavaju te granule, ali kazu da su najgoreg kvaliteta.