Sport
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Sport
Standardni dvostruki arsini crno-belog dela populacije. Po meni je EC zanimljivo takmicenje i ne treba ga potcenjivati. Naravno da je EL klasa vise ali treba postovati i uspehe u EC.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Standardno stavljanje u usta nešto što niko nije rekao.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ma da opet smo izmislili! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
Izmislio si...što je i normalno za tebe.
- starac vujadin
Kakve to veze ima sa našim komentarima u vezi sinoćne utakmice? Jel neko veličao Evrokup ili "cipiripi kup"? Nismo, ali je problem što neke iritira što se radujemo Vujoševićevom uspehu, pa biste nešto da trolujete i onda hajde da se uhvatimo za nešto, a pošto nema za šta da se uhvati, onda hajde da izmislimo...
- samo polako
Evo sad ćemo da izmislimo da ste se radovali uspehu Vujoševića u Cipiripi kupu! 
I obavezno Kleš svi da slušate!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa kakav je to sad "uspeh" ako je u pitanju tamo neki "cipiripi kup"?starac vujadin napisao:Kakve to veze ima sa našim komentarima u vezi sinoćne utakmice? Jel neko veličao Evrokup ili "cipiripi kup"? Nismo, ali je problem što neke iritira što se radujemo Vujoševićevom uspehu, pa biste nešto da trolujete i onda hajde da se uhvatimo za nešto, a pošto nema za šta da se uhvati, onda hajde da izmislimo...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
Uvek me neprijatno iznenađuju tvoji pokušaji da budeš duhovit...i za ovo si mozgao 10 minuta...samo polako napisao:Evo sad ćemo da izmislimo da ste se radovali uspehu Vujoševića u Cipiripi kupu!

- samo polako
Reče neko ko je odgovorio posle 40 + nešto minuta 

- starac vujadin
Ja uvek mogu da kažem da nisam bio na forumu to vreme, kao što i nisam, a ti za 10 minuta ne možeš...jbg...suviše kratko vreme za isključivanje, suviše dugo vreme za uzaludno mozganje 

- samo polako
Nisi pomislio da možda čitam druge teme za tih 10 minuta!?

Odosmo sa teme a ona je Dule Vujošević osvaja cipiripi kup, grobari u transu!

Odosmo sa teme a ona je Dule Vujošević osvaja cipiripi kup, grobari u transu!

- starac vujadin
Ne, naziv ove teme je sport. Sad, što se u dobrom delu ove teme bavite Duletom, to je druga stvar. Više se javljate na njega i kada ga nema ovde, nego na vaše utakmice u Evroligi.