Ivan napisao:Sta mislite zasto je ovome 750d menjan motor na tako maloj kilometrazi, mada posto je bavarija moguce da je stari motor ostavio u nekoj banderi
...to je samo auto, gomila lima, plastike i sl...ne treba ga dozivljavati ne znam kako... i covek slomi ruku pa zaraste pa funkcionise
Jedino bi zbog svega toga bilo OK ako su povoljniji sa cenama...
veljabandit napisao:...to je samo auto, gomila lima, plastike i sl...ne treba ga dozivljavati ne znam kako... i covek slomi ruku pa zaraste pa funkcionise
Jedino bi zbog svega toga bilo OK ako su povoljniji sa cenama...
A onda isti taj auto moze da izbaci dodatnih 10k za popravke, zato sto nikada ne znas na cemu su stekali, sta je krpljeno i kako.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ivan napisao:Kao strut barovi da ukrute karoseriju.
A daj, moj strut bar izgleda 3 puta bolje. Jedan kraj ide na amort a ovaj drugi na vezni lim?
Dobro je i ovo rešenje i primenjuje se odavno na motorima većih gabarita gde ovo rešenje daje veću čvrstinu nego jedan dugačak strut bar ili tamo gde jednostavno nema mesta da se sprovede jedna šipka.
Ji 4Tze napisao:Kakvi su to likovi...
Čačak, srpski Van Nuys.
Svaki plac deluje prevarantski, i šapčane su zaebali.
Išao jednom da gledam nekog Forestera, Verona nešto, Konjevići, pored magistrale, između mosta na Moravi i kružnog toga. Kaže prodavac "odličan džip, gazda vozio zimus" sve redovni servisi trt mrt a na njemu gume duplo starije od auta. Pocepan enterijer na par mesta. Kad je ulje menjano? Pa nee znamm, skoro, sigurno. Hvala doviđenja.
Tamo je uglavnom najvažnije ko koga prevesla i to im je životni moto i stil, Velja Ilić s burazelom i ekipa. On im je car vrh kralj ili ih svi mrze al bi još gore da mogu.
Mislim, pogledaj tu facu, ta priča...
Užas.
Daaaaaaaaaaj Ji pretera ga muski. Prvo nemas pojma kakav cacani imaju stav o gore spomenutim(sveci i idoli nisu 100%). Placeva ima, kola ima, dobra kola kostaju kao i bilo gde drugde. Ako si gledao jedan auto na Verona moto placu ispade da je svaki u Cacku takav.