Računari
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Računari
Ma i ovi ink jet u boji sa ITS punjenjem su skuplji od laserkih, crno belih. Nemam potrebu za kolor stampacem. Uglavnom dokumenti. Ako bude trebalo u boji uvek postoji kopirnica.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Nabacih 10ku, međutim nedostaje mi hard disk D, imam samo local disk c? Burazer je instalirao, pa ne znam šta je kliknuo, da li mogu vratiti disk ili moram ponovo instalirati sistem? Fali još 90ak GB...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Može da se sredi, probaj EaseUS Partition Master...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Skinuo, šta mi je dalje činiti?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
U programu bi trebao da vidiš obe particije, klikneš na onu koja pravi problem i onda ćeš se već snaći, zaboravio sam... 

Mozes i preko instalacije windowsa da uradis.
Udjes tamo i kada te pita gde da instalira, imaces tih 90Gb unallocated, kliknes da napravis novu particiju i izadjes iz instalacije
U sustini, i u programu bi trebao da vidis tih 90Gb negde kao unallocated, ako je izbrisana particija.
A nije nemoguce da ti je sve sada jedna particija, pogledaj kolika je C particija i da li zaista treba da imas jos tih 90Gb.
Udjes tamo i kada te pita gde da instalira, imaces tih 90Gb unallocated, kliknes da napravis novu particiju i izadjes iz instalacije

U sustini, i u programu bi trebao da vidis tih 90Gb negde kao unallocated, ako je izbrisana particija.
A nije nemoguce da ti je sve sada jedna particija, pogledaj kolika je C particija i da li zaista treba da imas jos tih 90Gb.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Desni klik na my computer, manage, hard drives , ima nesto add volume drive i kada mu dodelis slovo pojavice se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala svima, ovaj Nenadov način mi je upalio, falilo mu je slovo 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
u pitanju je ovaj komp
http://www.winwin.rs/racunari-i-kompone ... 91024.html
Komp je nov kupljen da li ima mesec dana..problem je sledeci
Prvo je na kompu bio WIN 10 sve je ok radilo par dana i onda odjednom posle restarta pojavi se crn ekran sa blinkajucom _ u levom uglu ekrana i tako stoji..
posle pritiska na restart dugme racunar se ugasi i sam upali posle 2-3s
Mislio sam da je do win 10 pa sam podigao win 8.1 i komp je radio normalno sve nekoliko dana i evo sad ponovo isti problem.
Devojka je usla u sobu i komp kao da je bio u sleep modu, nije reagovao resetovala ga i opet se pojavila ta crtica u levom gornjem uglu..
U cemu bi mogao biti problem???
http://www.winwin.rs/racunari-i-kompone ... 91024.html
Komp je nov kupljen da li ima mesec dana..problem je sledeci
Prvo je na kompu bio WIN 10 sve je ok radilo par dana i onda odjednom posle restarta pojavi se crn ekran sa blinkajucom _ u levom uglu ekrana i tako stoji..
posle pritiska na restart dugme racunar se ugasi i sam upali posle 2-3s
Mislio sam da je do win 10 pa sam podigao win 8.1 i komp je radio normalno sve nekoliko dana i evo sad ponovo isti problem.
Devojka je usla u sobu i komp kao da je bio u sleep modu, nije reagovao resetovala ga i opet se pojavila ta crtica u levom gornjem uglu..
U cemu bi mogao biti problem???
- branja
POMOC!!!!
Nesto je ram poceo da me zeza. Htedoh uraditi test preko memtest86 programa. Kupio sam pre mesec dana nov usb od 32gb. E sad ovde je problem program je nasnimio neki image fajl koji se pokrece prilikom butovanja i sad mi je smanjio kapacitet flesa na 46mb. Radio sam forma ali nece.
Jel ima pomoci?
Nesto je ram poceo da me zeza. Htedoh uraditi test preko memtest86 programa. Kupio sam pre mesec dana nov usb od 32gb. E sad ovde je problem program je nasnimio neki image fajl koji se pokrece prilikom butovanja i sad mi je smanjio kapacitet flesa na 46mb. Radio sam forma ali nece.
Jel ima pomoci?
- branja
Edit: Odradio. Malko ebeno ali sam nekako uspeo da ga vratima na pun kapacitet. Malo preko nekog programa, pa posle u cmd-u. KOnacno.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Za slučaj da se nekome, kao meni, desi da miš počne da klik tretira kao dvoklik.... ali pre nego što se krene u rasturanje plastike i čačkanje mikroprekidača, prvo probati ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=o-bUVxlDLaw
Deluje idiotski, ali meni je sredilo problem na prepotopskom Logitech MX1100. Dokle će videćemo.
Veliko hvala Heinzu za link.
https://www.youtube.com/watch?v=o-bUVxlDLaw
Deluje idiotski, ali meni je sredilo problem na prepotopskom Logitech MX1100. Dokle će videćemo.

Veliko hvala Heinzu za link.

Širim haos!
Nema na čemu 
Meni je ispočetka pomoglo, a sad povremeno uopšte ne detektuje klik. Sutra sledi rasturanje, ne deluje komplikovano (hvala Youtubu što ima sve živo za sve što čoveku može da padne na pamet). Inače u pitanju je MX Performance, a ne kupuje mi se novi (naravno
).

Meni je ispočetka pomoglo, a sad povremeno uopšte ne detektuje klik. Sutra sledi rasturanje, ne deluje komplikovano (hvala Youtubu što ima sve živo za sve što čoveku može da padne na pamet). Inače u pitanju je MX Performance, a ne kupuje mi se novi (naravno