Secas se kad smo se mi raspadali i igrali sa juniorskim sastavom pre par godina derbi,a oni na 30 razlike ginuli da nas izgaze.. Al neka,mi njih mozda i pustimo..
» komleks • muški rod - Gomila, masa koja sačinjava celinu, npr. kuće, zemljište; složeno, složenost; fil. složen pojam; u psihoanalizi: sadržaji svesti, većinom čuvstveni (emocionalni), potisnuti te otuda potsvesni, koji dovode do nenormalnog duševnog stanja. (lat.)
Gaginh0 napisao:» komleks • muški rod - Gomila, masa koja sačinjava celinu, npr. kuće, zemljište; složeno, složenost; fil. složen pojam; u psihoanalizi: sadržaji svesti, većinom čuvstveni (emocionalni), potisnuti te otuda potsvesni, koji dovode do nenormalnog duševnog stanja. (lat.)
Sta je "komleks"?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
PA cim se spominju izgubljene utakmice od 30 razlike pre 5-10 godina, sta je to? Nabili tenziju, iskomplekirani, godinama ponizavani, a ako krenem jos detaljnije ispascu "Bar" tako da necemo, srecno veceras
Ne treba se trošiti bez potrebe, dobiti ih sa nekom komotnom razlikom, ako se ukaže prilika treba pustiti klince malo da osete čar derbija. Treba se čuvati za izazove u Evropi
Nekada sam noci provodio gledajuci. Sada uglavnom vidim rezultate tu i tamo. Ti rezultati kazu da ce Brejdi morati da pojasnjava gdji Zizel zasto nije obezbedio jos jedan prsten
Sticajem okolnosti, dok sam kao klinac ziveo preko, jedan od retkih kanala sa satelitske na engleskom je bio NBC i oni su prenosili utakmice iskljucivo Notre Dame NCAA ekipe, te sam gledajuci to naucio pravila i zainteresovao se za igru. Nakon izvesne pauze, usledili su prenosi na trecem kanalu i poceo sam dosta redovno da pratim. Sada se svelo na to da pogledam utakmicu kada naletim na prenos (kao sinocna finala konferencija) i odgledam Super Bowl...