Edit, vidim da je alu stolarija u pitanju, to ne znam ali ako nekome treba bilo sta vezano za drvo neka ostane post pa mogu da pustim broj na pm.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Može, pitanje je samo da li ćeš naći nekoga ko hoće da se bake sa tim.Heinz napisao:99% sam siguran da ne može, ali bolje da pitam:
Da li je moguća prepravka fiksnog otvora u prozorski? Svetlarnik u stepeništu bi trebalo prepraviti da može nekako da se otvori, samo zbog ventilacije. Alu stolarija je u pitanju.
Moja pretpostavka je da mora sve da se čupa i stavi nov prozor, da ne može nijedan deo da se iskoristi za nov prozor.
Možeš da je podigneš gore, samo da bude na gornjoj trećini visine krova, ako nemaš drugih podužnih greda. Daj neke mere... Možda je raspinjača u pitanju, ali ona ima i stubove.nikaragva napisao:
Sta mislite da li bi mogao da tu zelenu gredu pomerim da stoji tu gde je crvena linija?
To bih uradio sa nekom metalnom konstrukcijom, prvo taj crveni deo, ucvrstio. A onda izbacio tu drvenu gredu.
U pitanju je tavan. Ta greda je trenutno tik iznad moje glave, pa sam mislio malo da je podignem, da sredim potrovlje na tavanu
Ne bih to uradio celom duzinom krova, 25-30m, nego samo na par metara, koliko bi zauzela potencijalna prostorija.
Na slici sam mozda napravio veliku razliku u polozaju nove i stare grede, ne bi bila tolika razlika. Digao bih je taman toliko da mogu postaviti neke osb ploce i gips, a da mogu uspravno hodati, odnosno da ima nekih ~2m. Iznad toga bih stavljao stiropora, ali tu mi greda vise ne smeta.
Rekoše,mi da je to kuća Stanka Popovića.aleksa napisao:Koliko moze da vredi ovakva kuca, tu na tom placu... meni ovo izgleda ekstra, bas sam je pre neki dan zagledao.![]()
https://www.google.rs/maps/@45.2529107, ... 312!8i6656
Pominjala se i Ruzica Djindjic.methane.master napisao:Rekoše,mi da je to kuća Stanka Popovića.