Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Ajmo dalje, sta je sledece...?Gaginh0 napisao:Pise mi danas u horoskopu da cu "iskociti iz svoje koze", e sta mi se sve desava danas pogodili su u potpunosti!
kucaj gaginjo, sta te mori bre...?
- Gaginh0
Hm, najgora stvar sto mi se dogodila stvarno nije za forum (msm nije neki smrtni slucaj, daleko bilo), a druge dve stvari su da mi je stigao poziv za zatvor, tako da moram ovih dana da platim kaznu, i da sam izasao na ispit na kom su svi do sad prepisivali i bas sad ubace njih troje da nas cuvaju (ovo je najbezbolnija stvar)...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
makar su te kulturno pozvali u zatvor, niko te ne tera da ides 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Gaginjo zvani "Zovite me GOSPODINE i kad treba u corku da idem" :lol:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da nije neko od naših Suzukista iz BG (a nije Bajker, pošto znam kako izgleda) bio u "Belgrade Office Parku" danas oko 14h? Imao je problem sa obezbeđenjem. 

Širim haos!
- pradanabmw
- Pridružio se: 15 Jun 2012, 11:15
to sam bila ja, ovih dan sam

Ljudi nisu normalni

mogao sam da poginem danas ko nista zbog idiota. Ukljucuje se majmun je*enim Jugom sa NS puta na autto-put prema gradu, i direkt bez migavca prelazi u levu traku (ne srednju nego levu), i to sve sa 55,6 km/h
I onda sam ko manijak sa 110 kocio na 50 zbog mentola koji pusi cigaru, prica telefonom i vozi. Hteo sam da ga ubijem. Je*es mi sve, da sam imao neki dzip veliki, napravio bih od njega tunjevinu u komadicima u onoj konzervi
Na kraju sam morao da ga obidjem sa desne strane jer nije imao nameru da se pomeri. Sreca, bio sam sam u kolima pa sam mogao kulturno da mu se naje*em svega po spisku.
Uopste ne racunam to sto se jugo raspada, nema retrovizore, ne radi mu jedna stopaljka, verovatno nema ni kocnice i ne moze brze od tih 50 na sat...
@pradanabmw, vici kad imas problema sa njima, znam ih sve

mogao sam da poginem danas ko nista zbog idiota. Ukljucuje se majmun je*enim Jugom sa NS puta na autto-put prema gradu, i direkt bez migavca prelazi u levu traku (ne srednju nego levu), i to sve sa 55,6 km/h

I onda sam ko manijak sa 110 kocio na 50 zbog mentola koji pusi cigaru, prica telefonom i vozi. Hteo sam da ga ubijem. Je*es mi sve, da sam imao neki dzip veliki, napravio bih od njega tunjevinu u komadicima u onoj konzervi

Na kraju sam morao da ga obidjem sa desne strane jer nije imao nameru da se pomeri. Sreca, bio sam sam u kolima pa sam mogao kulturno da mu se naje*em svega po spisku.
Uopste ne racunam to sto se jugo raspada, nema retrovizore, ne radi mu jedna stopaljka, verovatno nema ni kocnice i ne moze brze od tih 50 na sat...

@pradanabmw, vici kad imas problema sa njima, znam ih sve

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ti kao da si prvi put seo za volan.
Kad vidiš Juga ili neki sličan model, star 20+ godina, za očekivati je da će se bez ikakvih znakova zaputiti direktno u levu traku i zauzeti je kao oslobodilac Beograda.
Kad vidiš Juga ili neki sličan model, star 20+ godina, za očekivati je da će se bez ikakvih znakova zaputiti direktno u levu traku i zauzeti je kao oslobodilac Beograda.
Posetite www.garaza.rs !
Pa nisam ga video, lik je sa onog ukljucenja direkt produzio u moju traku. Da nije bilo kamiona u srednjoj video bih ga od pocetka, ovako je samo izleteo ispred mene...
- Gaginh0
Pod punim pravom, do pre dva sata, ovo si sve mogao napisati velikim slovima, a da ne budes sankcionisan!
http://www.trojka.rs/zanimljivosti/3071 ... -foto.html

http://www.trojka.rs/zanimljivosti/3071 ... -foto.html

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisam imao prilike da te upoznam, ali ako imaš 195cm, 100kg, kratku sedu kosu i dubok glas, onda za ubuduće znam kako izgledaš... a i kako si uspela da da onog CC-a pretvoriš u Suzuki SX4?pradanabmw napisao:to sam bila ja, ovih dan sam![]()

Šalu na stranu, juče je čovek sa SX4 imao svađu sa obezbeđenjem koje nije htelo da ga pusti da uđe. Ni sam ne znam zbog čega, pomislio sam da je neko od forumaša.

Poslednja izmena od methane.master u 29 Jun 2012, 10:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!