Ja sam uplacivao sa istog dok sam imao sabacke tableKuzmanovic napisao:Samo mora da se salje poruka sa drugog telefona, skoro je pisao Ivancho na forumu.
Beograd
Re: Beograd
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo je izgleda krenulo od skoro. Evo sta kaze Ivancho:
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalkivancho napisao:Jeste ranije, sada kaze poslali ste slicnu, ili tako nesto, registraciju sa ovog broja. Te nece da prodje.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja koristim ŠA-SA na tablici , ali kao dva zadnja slova. U novembru kada sam hteo da iskoristim ovo, dobio povratnu poruku da sam slicnu tablicu vec poslao sa tog broja (nesto na ovu foru), poslao posle sa zeninog telefona, normalno proslo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ništa oni oko tog softvera ne mogu sami da menjaju. Kupili su ga od neke hrvatske firme, čak su i na obuku išli u Zagreb.McGruja napisao:I to prolazi? Koji šupci ovi iz Parking servisa, jbt
Ђенерал Јанковић
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pa putnika nece ni biti dok ne preseli glavna stanica, ili ce biti sporadicno, jer su dva voza za NS preselili tamo...
Tacnije, prvo ce biti linija ka Rakovici, Resniku, gde vec - druga linija BgVoza, pored postojece.
Tacnije, prvo ce biti linija ka Rakovici, Resniku, gde vec - druga linija BgVoza, pored postojece.
- Captain Slow
Tu putnika nema nikad, nezavisno od sređivanja i obnove, jer je stanica nigde,
masa ljudi silazi/ulazi kod Franša, Vuka, Buvljaka i Tošinom jer oko njih ima buseva.
Ne znam za ova 2 IC što idu za NS da li će dovesti putnike, videćemo.
masa ljudi silazi/ulazi kod Franša, Vuka, Buvljaka i Tošinom jer oko njih ima buseva.
Ne znam za ova 2 IC što idu za NS da li će dovesti putnike, videćemo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa šta su uradili na stanici, ništa u odnosu na pre 2 i po godine? Stavili TV?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Prekrečeni su murali i stavile se pločoce.
Kada sam koristio poslovni voz do Novog Sada i Subotice, za koji imam samo reči hvale, bio je pun i polazio je oko 7 ujutru a povratak je bio oko 5 ili 6 sati uveče. Možda je i to odgovor zašto nikoga nisi zatekao na stanici.
Inače stanica Prokop je odavno prevaziđena. Bolje da su izgradili veliku na Novom Beogradu recimo.
Kažu da je problem što se mnogo novca potrošilo do sada i da se sa te strane odustalo od nove lokacije.
A ima i onoga da je planirana zbog budućeg metroa koji opet kako stoje stvari nikada nećemo izgraditi.
Kada sam koristio poslovni voz do Novog Sada i Subotice, za koji imam samo reči hvale, bio je pun i polazio je oko 7 ujutru a povratak je bio oko 5 ili 6 sati uveče. Možda je i to odgovor zašto nikoga nisi zatekao na stanici.
Inače stanica Prokop je odavno prevaziđena. Bolje da su izgradili veliku na Novom Beogradu recimo.
Kažu da je problem što se mnogo novca potrošilo do sada i da se sa te strane odustalo od nove lokacije.
A ima i onoga da je planirana zbog budućeg metroa koji opet kako stoje stvari nikada nećemo izgraditi.
Poslednja izmena od samo polako u 27 Jan 2016, 12:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima taj Prokop da se otvara još jedno 5-10 puta...tamo da se radi najmanje tri godine dan i noć ne bi završili sve.
Automobilskim rečnikom rečeno ovo bi bilo kao kada bi vam neko dao šasiju bez karoserije da vozite na pedale, bez motora, i da vam kaže "evo vam nov model kola".
Automobilskim rečnikom rečeno ovo bi bilo kao kada bi vam neko dao šasiju bez karoserije da vozite na pedale, bez motora, i da vam kaže "evo vam nov model kola".
- Captain Slow
Tu nema nikad nikoga ili ima 15x manje u odnosu na druga stajališta, nevezano od doba dana.samo polako napisao:Možda je i to odgovor zašto nikoga nisi zatekao na stanici
Ograđujem se za Pančevački i Zemunsko Polje, za njih ne znam.
Očigledno nisi dobro gledao Dnevnik jučeUroš S. napisao:Pa šta su uradili na stanici, ništa u odnosu na pre 2 i po godine? Stavili TV?

https://www.youtube.com/watch?v=2HLrTPn ... r_embedded

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovo parčence "pristupnog puta" ka nepostojećoj zgradi stanice je otprilike u proporciji kao ona prugica koju je Vučić simbolično otvarao u odnosu na celu prugu.
Moram da pohvalim gradskog arhitektu u njegovom nastupu na RTS koji je bio vrlo iskren i detaljan kada je opisao šta sve još ima da se radi na Prokopu i ko je sve od ranijih vladara nešto uradio po tom pitanju, što je premijer u svom stilu jednostavno prećutao kada je "otvarao".
Moram da pohvalim gradskog arhitektu u njegovom nastupu na RTS koji je bio vrlo iskren i detaljan kada je opisao šta sve još ima da se radi na Prokopu i ko je sve od ranijih vladara nešto uradio po tom pitanju, što je premijer u svom stilu jednostavno prećutao kada je "otvarao".
- Captain Slow
Za ovaj IC što je Geza okačio, iako je super čist, tih, moderan, ne preterano udobna sedišta,
putnici su se bunili što se povećala cena karte 30-50-100 dinara,
u zavisnosti od relacije, i tražili da se vrate stari RVRovi i cena karte koja je važila u njima.
Klonja

Vmax, zbog naših pruga.

Na Tošinom Bunaru nema nadstrešnica, kad padne kiša ili sneg nema spasa,
valjda će i to obnoviti nekad.
Neću više da offujem, tema je Bg.
putnici su se bunili što se povećala cena karte 30-50-100 dinara,
u zavisnosti od relacije, i tražili da se vrate stari RVRovi i cena karte koja je važila u njima.
Klonja

Vmax, zbog naših pruga.

Na Tošinom Bunaru nema nadstrešnica, kad padne kiša ili sneg nema spasa,
valjda će i to obnoviti nekad.
Neću više da offujem, tema je Bg.