Smešne slike
Re: Smešne slike
Dal je ovo realno? Pada mi na pamet da su ova dva pomereni malo unapred
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jeste bmw malo unatad ali pogledaj im masku. Samo maska ko ceo x5. Kolike li su im rupe na putu kad su ovoliki automobili? 
Poslato sa Lumia 925

Poslato sa Lumia 925
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Koliko ja vidim, zadnji tockovi su im do ivicnjakastefanan napisao:Dal je ovo realno? Pada mi na pamet da su ova dva pomereni malo unapred
Poslednja izmena od Sinisa G. u 28 Jan 2016, 16:10, izmenjeno 1 put ukupno.
BMW 4,8m
F 150 6,2m
F 150 6,2m
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Jedno selo kod Požarevca

Послато са C6833 уз помоћ Тапатока
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Setih se:petarboj napisao:tesko je biit x5 u murici...

Vlasnik vozila je linijas Stilersa i vazi za jednog od najpametnijih igraca u NFLu, a izmedju sezona ce se baciti na doktorat (matematika je u pitanju). Pored su vozila nejgovis saigraca. On sam je ogroman covek, ali kaze da je auto platio 9k$ i da uziva

Kaze da su mu godisnji troskovi zivota oko 25k USD i da je trazio cimera, kako bi troskove smanjivao.
U prvoj sezoni je zaradio oko 500k$, ali covek stedi - sto je sigurno...

Još samo da saznamo čemu to služi i sve super 
Sent from my D5503 using Tapatalk

Drugar stavio na facebook, da l' je istina ili nije nemam pojma, nadam se da jeste...
http://srbin.info/2016/01/30/vranjanci- ... i-me-foto/

http://srbin.info/2016/01/30/vranjanci- ... i-me-foto/

Jasno je čemu služi pickup... samo Ameri nikako da shvatedragan napisao:Još samo da saznamo čemu to služi i sve super

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je ovo sa SMSovima zalosno. Ne samo kada je u pitanju politika i politicki marketing, vec montiranje smsova uopste, pocevsi od onih gde pokusavaju da budu zanimljivi. Pa jos sve ono sa onim bombasticnim naslovima, gde se nesto izvlaci iz konteksta ili jednostavno naglasava u cilju navlacenja naroda. Za neke od njih bi uveo prijave za lazno uznemiravanje stanovnista, pa da vidimo 
Polako sve oko nas postaje lazno/fejk. Skoro smo negde spominjali i YouTube klipove, jedini cilj novac - a vecinom su lazirani.
Trumanov sou, svuda oko nas. Bukvalno cemo sumnjati kada nam neko kaze "dobar dan" na ulici.

Polako sve oko nas postaje lazno/fejk. Skoro smo negde spominjali i YouTube klipove, jedini cilj novac - a vecinom su lazirani.
Trumanov sou, svuda oko nas. Bukvalno cemo sumnjati kada nam neko kaze "dobar dan" na ulici.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Realno si u pravu, nema jeftinijeg podvaljivanja od ovoga. Mislim ono, kao imam dva broja, pustim sam sebi odgovarajuci sms i onda to kao prikazem javnosti. Svako ko je u politici ce vam reci da su ovo neke normalne stvari, da se clanstvu pise ovo ili ono, zato ti ljudi i jesu stranacki aktivisti.
Da se razumemo, ja sam politicki neopredeljen ali ne volim kada me neko hoce da izmanipulise. Na zalost, jedina istina je da su u politici svi iz istih interesnih razloga. Iste stvari za koje opozicija proziva vlast je radila i vlast kada je opozicija bila deo iste, i tako u krug.
Danas covek ne sme da sebi dopusti da potpadne pod uticaj te "placene" propagande nego mora koristiti mozak i donositi zakljucke svojom glavom.
Da se razumemo, ja sam politicki neopredeljen ali ne volim kada me neko hoce da izmanipulise. Na zalost, jedina istina je da su u politici svi iz istih interesnih razloga. Iste stvari za koje opozicija proziva vlast je radila i vlast kada je opozicija bila deo iste, i tako u krug.
Danas covek ne sme da sebi dopusti da potpadne pod uticaj te "placene" propagande nego mora koristiti mozak i donositi zakljucke svojom glavom.
Tu je samo problem na osnovu čega donositi sopstvene zaključke i formirati mišljenje. Zanimljiva situacija 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mozda ce ovo sto cu napisati izgledati glupo ali mislim da ne gresim. Moras znati ko gaji kakve stavove pa onda formirati misljenje na osnovu prethodnog iskustva sa izvorom kojeg citas/slusas.
Recimo to ovako, znamo svi da Auto Bild forsira VW grupu i BMW i kada vidis da je u uporednom testu C segmebta pobedio Golf onda taj podatak uzmes sa rezervom i proveris ga na vise izvora. Ako recimo Golf pobedi francuze u francuskim novinama, onda je podatak iz Auto Bilda verodostojniji. Ili se moramo prvo informisati ko je "neutralan" pa pratiti njegov rad.
Recimo to ovako, znamo svi da Auto Bild forsira VW grupu i BMW i kada vidis da je u uporednom testu C segmebta pobedio Golf onda taj podatak uzmes sa rezervom i proveris ga na vise izvora. Ako recimo Golf pobedi francuze u francuskim novinama, onda je podatak iz Auto Bilda verodostojniji. Ili se moramo prvo informisati ko je "neutralan" pa pratiti njegov rad.