Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Terasa se po novom zakonu naplacuje regularno po ceni kvadrata stana ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jaka im je cena.
Drugar ima stan u Dalmatinskoj, nisam do sad imao problema da nadjem parking al verujem da ce se to vrlo brzo promeniti.
Drugar ima stan u Dalmatinskoj, nisam do sad imao problema da nadjem parking al verujem da ce se to vrlo brzo promeniti.
Brzine idu u H-a !!!

Digli su cene u odnosu na 1. fazu tako da je verovatno 2000-2300 a garazno mesto 18k.
@floyd
Oni bi voleli da je to centar al u najboljem slucaju to je siri centar a ako hoces do npr. trga nikole pasica imas solidnu setnju kroz te zagusene trotoare i to uzbrdo. Sta znam ziveo sam kao klinac u tom kraju i nikako ga nisam dozivljavao kao centar osim u smislu ogromne kolicine automobila i betona.
@floyd
Oni bi voleli da je to centar al u najboljem slucaju to je siri centar a ako hoces do npr. trga nikole pasica imas solidnu setnju kroz te zagusene trotoare i to uzbrdo. Sta znam ziveo sam kao klinac u tom kraju i nikako ga nisam dozivljavao kao centar osim u smislu ogromne kolicine automobila i betona.
U strogom centru teško da će biti ovakve zgrade a ovo je 15-20 minuta hoda od trga što je ok.
Za razliku od onih novih blokova na NBG, ovde nemaš potrebu da stalno sedaš u auto.
Mada se generalno slažem da je taj deo Palilule kao i Vračar previše zagušen.
Za razliku od onih novih blokova na NBG, ovde nemaš potrebu da stalno sedaš u auto.
Mada se generalno slažem da je taj deo Palilule kao i Vračar previše zagušen.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Meni je taj kraj super. Dugo godina sam zivetu tu ispod u Draze Pavlovica. Meni se taj kraj svidja, doduse vise onaj deo oko Carli Caplina i Cvijiceve. Nije bas da nije strogi centar.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
10min od centra peške, 5min od fakulteta, pošte, SDK
2min do Doma Zdravlja
samo fali dom vojske u blizini, imali smo nismo znali

samo fali dom vojske u blizini, imali smo nismo znali

Boringly average, but also perfect for school run mums
Od 2002. godine je na snazi Standard za obračun površina SRPS U.C2.100:2002 i po njemu se površine terasa računaju sa koeficijentom K=1,0.Ji 4Tze napisao:cene su po meni ozbiljno dranje jer naplaćuju i terasu kroz punu cenu kvadrata.
Dakle evidentira se "cela" površina stana, tako da to nije do prodavca stanova.
Prema ranijim standardima (iz 1965/6. odnosno 1995.) površine terasa se jesu korigovale tada propisanim koeficijentima. Znači da se tad jesu površine terasa računale kao umanjene i pri prodaji i pri plaćanju poreza.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A OK, pobrkao sam nešto onda.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Veze nema s centrom, širi centar u najboljem slučaju. Pritom kraj ko kraj baš nije ništa posebno. Možda ima po koja uličica ali to je zanemarljivo.branja napisao:Meni je taj kraj super. Dugo godina sam zivetu tu ispod u Draze Pavlovica. Meni se taj kraj svidja, doduse vise onaj deo oko Carli Caplina i Cvijiceve. Nije bas da nije strogi centar.
Poslato sa Lumia 925
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni je taj kraj izmedju 27. marta i Cvijiceve skroz ok...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Super kraj, a samo oni koji zive tu, znaju prednosti 
Imam bas mnogo drugara bas tu, ako bih birao, i ja bih se tu preselio, i ako sam svega stotinak.metara ispod.
Urose, to je veci centar od Vracara recimo.
Drugar mi tako kazr kako je on u centru, kod kafica Moda zivi na Vracaru, a ja kao u sirem centru.
Onda mu ja pokazrm da sm 500m blizi trgu od njega.
Mozda ti centar gledas kao okoliny Kneza, jer si slabo upoznat, ali je profesorska kolnija i te kako centar, i to medju najboljim delovima centra.
Sent from my Sony

Imam bas mnogo drugara bas tu, ako bih birao, i ja bih se tu preselio, i ako sam svega stotinak.metara ispod.
Drugar mi tako kazr kako je on u centru, kod kafica Moda zivi na Vracaru, a ja kao u sirem centru.
Mozda ti centar gledas kao okoliny Kneza, jer si slabo upoznat, ali je profesorska kolnija i te kako centar, i to medju najboljim delovima centra.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dobar projekat, dosta ga brzo i kvalitetno grade, daleko od nivoa ostalih investitora, a radi ga ozbiljna jevrejska firma pa su i cene u skladu sa tim. Trebalo bi jos jedno gradiliste da bude malo vislje gore, ali ce to sve da zavisiti od prodaje. Lokacija nije losa, siri centar, mada mene nikad nije privlacio taj deo grada nanize od Kraljice Marije.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Skoro sve je prodato.Day Walker napisao:Jaka im je cena.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nisam upoznat šta ću, seljo iz NBG, nisam ja iz centra...Xepoj87 napisao:Super kraj, a samo oni koji zive tu, znaju prednosti
Sent from my Sony