Poslato sa Lumia 925
Sport
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Sport
Da ali kod tebe toga ima a kod mene nema ... zato sam i postavio sliku. Mora da je do nekog plug-ina ... ali ako je do njega kako na dva potpuno različita kompjutera (win7 i XP) i dva različita browser-a (Firefox i Opera) da bude isti problem a kod tebe problem ne postoji ???
Mora da ipak ti imaš nešto instalirano što ja nemam.
Mora da ipak ti imaš nešto instalirano što ja nemam.
Imam AdBlock (Ghostery), ali i pored njega je ponekad potrebno da kliknem negde na stranici po dva-tri puta, zato što iskače reklama preko cele stranice.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ovaj prvi - radi kako treba (trenutno):
Njega sam danas probao da koristim da pogledam po nešto od Đokovića ali isto je bilo problema - ne sećam se tačno ili nije hteo da strimije ni na jednom kanalu ili takođe nije imao uvećanje (probao sam ih više - pa se sada i ne sećam tačno koju vrstu problema je koji sajt je imao).
Probaću i ostale.
Hvala!
Njega sam danas probao da koristim da pogledam po nešto od Đokovića ali isto je bilo problema - ne sećam se tačno ili nije hteo da strimije ni na jednom kanalu ili takođe nije imao uvećanje (probao sam ih više - pa se sada i ne sećam tačno koju vrstu problema je koji sajt je imao).
Probaću i ostale.
Hvala!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma nista strasno, ali kada silujes i promasis u kontri tri na jedan + posle bacis protivniku loptu u ruke, a "za uzvrat" popijes sedam poena, a mogao si dati bar dva sigurna, dodjes do cifre od 9 prokockanih poena razlike u jednom minutu, a sve zbog prvog pleja.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sport
Svuda grmi okolo, nasa pesma ponovo, sve je gotovo, sve je pijano,nasa Zvezda prva ponovo!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@pedja
Da je Micic upola dobar kao Jovic bilo bi extra
Jbt, Partizan jaci od Lokomotive
Da je Micic upola dobar kao Jovic bilo bi extra
Jbt, Partizan jaci od Lokomotive
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...