Delija napisao:@pedja
Da je Micic upola dobar kao Jovic bilo bi extra
Ja nisam rekao da je Jovic los igrac i sl.
Problem je to sto pravi greske koje ne mora. Nije problem i 5 izgubljenih lopti na utakmici, sve je to u opisu posla. Njemu se ponavljaju gluposti, samo sto Zvezda pobedjuje, pa se i zaboravi. Ako Radonjic nesto dobro i uradi ponekad, to je da ga hladi po zasluzi.
Micic nije toliko los. Cak je i bolji nego sto sam ocekivao posle povreda, a bice jos bolji. Za rezervnog pleja je odlican.
Delija napisao:Pa vidis da n'ume Partizan da pobedi
Na treningu nije cilj pobeda vec uigravanje i odmaranje ekipe za ozbiljne meceve.
I prosle godine smo izgubili trening pa posle objasnili.
Day Walker, daleko je on od slabe karike, tj najzasluzniji je za trenutni kvalitet igre koji pokazuejmo. Ako ga hejtujes kada izgubimo bilo bi lepo da ga sada pohvalis. osim ako se ne razumes u kosarku
Gubimo dobijene meceve, to je samo njegova zasluga. A velicanje doticnog kad pobedimo nekoga je totalno idiotski.
Ok, vodio je dobro utakmicu, svaka cast. Ali to ne menja cinjenicu da vec 3 god gubi dobijene utakmice.
Veceras je dobio dobijenu utakmicu, protiv Unikahe isto, PAO u gostima...
Postoji ogroman napredak u odnosu na prvu sezonu, takodje u odnosu na proslu pa i na prvi deo ove, ali, na greskama se uci, greske se sve manje ponavljaju, podizemo formu, a to je njegova najveca zasluga.
Kako ste krenuli, biće da je Partizan jači od šampiona Evrope.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Svaka cast gariju! Pitam se gde pronalazi tu psiholosku snagu i motivaciju da se odrzi na ovom nivou. Moram priznati da mi nikada nije bio previse simpatican, ali ne mozes a da mu ne odas najdublje postovanje!
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
DukeNS napisao:Svaka cast gariju! Pitam se gde pronalazi tu psiholosku snagu i motivaciju da se odrzi na ovom nivou. Moram priznati da mi nikada nije bio previse simpatican, ali ne mozes a da mu ne odas najdublje postovanje!