Auto do 30.000e u CH
Re: Auto do 30.000e u CH
neka je sa srecom i pozuri sa kupovinom, da se nagledamo te lepote barem na slikama 

Ja nisam shvatio, sta si pazario na kraju 

Auto do 30.000e u CH
Auto je rezervisan a sutra, eventualno u ponedeljak idem da potpisem i uzimam ga sledece nedelje zato sto imaju bas takav kakav sam hteo (minus dve sitnice) na lageru...duga prica 
U pitanju je 320d Sport Line automatik.

U pitanju je 320d Sport Line automatik.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Cestitam, jedva cekam predstavljanje!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jedino me cudi da si automatik uzeo, al dobro 

Imam potencijalne odgovore:
1) ubedili ga mangupi
2) nije bilo manuelnog, a nije hteo da ceka
3) nerviralo ga je sto se menjac na manuelnom trese dok radi u leru, tj vise je nerviralo njegovu zenu nego njega
1) ubedili ga mangupi
2) nije bilo manuelnog, a nije hteo da ceka
3) nerviralo ga je sto se menjac na manuelnom trese dok radi u leru, tj vise je nerviralo njegovu zenu nego njega

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Jos jedan bahati siledzija...trebace Trojanac da nas ogradiTexonja napisao:Oho, jos jedan BMW na forumu!!![]()

Mada imamo naseg coveka u upravnom odboru

Ovaj 8G je ebeno dobar jos da imam i one papucice na volanu (to je jedna sitnica koju bi dodao) ali ebga.
Da sam hteo manuelac, trebao bi da ga narucim i cena bi bila 9000 veca

Ovde veliki dileri (kao sto je ovaj) pausalno narucuju razlicite modele sa razlicitim paketima i valjda tako dobiju nizu cenu.
Manuelce (kaze mi prodavac) u ovoj klasi oni ne narucuju (jedino na zahtev kupca) jer kaze da se slabo prodaju.
Oni najcesce idu uz 1M, Z4 i valjda rece M3, ebem li ga.
Takva je prica svuda...
Kupe se vozila sa lagera i dobijaju se po dosta manjoj ceni nego sto kostaju po cenovniku...
Svako izvoljevanje znaci da se svaka sitnica papreno naplacuje,jer se tada auto sklapa samo za tebe.
Bilo je o tome price u nekim temama...
Odlican izbor,jedva cekam predstavljanje
Kupe se vozila sa lagera i dobijaju se po dosta manjoj ceni nego sto kostaju po cenovniku...
Svako izvoljevanje znaci da se svaka sitnica papreno naplacuje,jer se tada auto sklapa samo za tebe.
Bilo je o tome price u nekim temama...
Odlican izbor,jedva cekam predstavljanje

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
pa odlicno, vazno je da si se odlucio (tri put merio
). Gledam bas sada na bmw configurator-u, u uk, izadje takav sa solidnom opremom oko 35k £.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tako nekako.Xepoj87 napisao:Svako izvoljevanje znaci da se svaka sitnica papreno naplacuje,jer se tada auto sklapa samo za tebe.
Ovaj nije sa solidnom nego sa bas bas dobrom.sebekkg napisao:pa odlicno, vazno je da si se odlucio (tri put merio). Gledam bas sada na bmw configurator-u, u uk, izadje takav sa solidnom opremom oko 35k £.
U prevodu sa nemackog bi bilo safirno crna metalik (neznam da li se tako kaze u srb).Day Walker napisao:Svaka cast, koje boje si uzeo?
Razmisljao sam i o mineralno sivoj (kao ko Lakija) ali ona mi nekako vise ide uz Luxury Line paket.
Jesi gledao kakva je koza na volanu, jel ona skrnava glatka ko u audiu ili hrapava. Ako se dobro secam sa sajma nesto je izmedju, nije ta glatka al nije ni tako dobra kao na prethodnim modelima.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2