Letnje gume
Re: Letnje gume
...Performance.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Sent from my D5503 using Tapatalk
- WlayCo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:10
- Garaža: Hyundai i30 facelift 1.4, 16v, 109KS (2011g)
Dunlop znaci... meka, fina, super...ok!
Nego, slucajno naleteh i na Michelin CrossClimate. Ima li ko iskustva sa tom gumom? Gledam ove UG8 koje trenutno imam, one imaju saru ogromnu, super su samo ovo im je vec 5-a godina, kupljene su isto kad i letnje, par meseci kasnije. Da li bi meni mozda najbolji izbor bio ova univerzalna?
Nego, slucajno naleteh i na Michelin CrossClimate. Ima li ko iskustva sa tom gumom? Gledam ove UG8 koje trenutno imam, one imaju saru ogromnu, super su samo ovo im je vec 5-a godina, kupljene su isto kad i letnje, par meseci kasnije. Da li bi meni mozda najbolji izbor bio ova univerzalna?
Who's your daddy?
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1092310
Opa opa.
Hocemo li sad imati jeftinije pneumatiku.
Opa opa.
Hocemo li sad imati jeftinije pneumatiku.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^ Ako budu jeftinije, odakle Ivancho da kupi nosač motora i Dag da ti namešta branik? 

Širim haos!
Vrti unazad.WlayCo napisao:Dunlop znaci... meka, fina, super...ok!
viewtopic.php?f=14&t=2399&start=540
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Conti valjda seli prljavu tehnologiju iz HU kod nas. I to ne za pneumatike.
TT
TT
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Znam da je Continental upravo prebacio magacin u Hrvatsku i da će odatle ići distrobucija, tako da sumnjam da će se gume raditi u Subotici.
Sent from my A0001 using Tapatalk
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
A jel povoljnije sad kupiti letnje gume ili kad baš dodje sezona?
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
To sve zavisi koje će cene poslati fabrika za novu sezonu.
Dag, koliko bi trebala biti dubina šare na novoj gumi 275/40/21? Nova guma, a sara joj ko da je polovna. Odokativno, tek malo veća od ove koja je na autu sto izgleda znaci da svake godine moraju nove gume.
Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Zavisi od proizvodjaca,ali ispod 7mm ne bi smelsbitim
Izmereno 7 i nešto, Continental, ali valjda zbog velicine gume to izgleda veoma plitko i deluje kao da ce brzo da se potroši. Buraz nije hteo Savu ni Radial
Hankook Ventus Prime 2 ima 7mm nova. Zakinuli 6-7000 km. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pisao ja u temi za zimske gume čini mi se, Dunlop došao sa 9 mm, Semperit sa 8 mm i sl.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Treba mi mala pomoc i poneki savet
U poslednje vreme razmisljam da predjem na drugu dimenziju guma za svoj auto. Zbog cega? Nadam se da cu sa promenom dimenzije malo ublaziti udarce na zadnjem delu,auto mi je spušten pa se desi ponekad da cujem kao da nesto zakaci pozadi. Da li to guma udari u tepih koji je unutar ruba ili sta ne znam.
Na autu imam trenutno na svim tockovima dimenziju 225/45/17 a dimenzija o kojoj razmisljam je 205/40/17.
Brine me da nije previse uska guma. Ipak ima razlike u odnosu na 225 širinu.
Okacicu i sliku kako sad izgleda auto sa 225/45/17 gumama pa slobodno kazite sta mislite ds je najpametnije raditi

U poslednje vreme razmisljam da predjem na drugu dimenziju guma za svoj auto. Zbog cega? Nadam se da cu sa promenom dimenzije malo ublaziti udarce na zadnjem delu,auto mi je spušten pa se desi ponekad da cujem kao da nesto zakaci pozadi. Da li to guma udari u tepih koji je unutar ruba ili sta ne znam.
Na autu imam trenutno na svim tockovima dimenziju 225/45/17 a dimenzija o kojoj razmisljam je 205/40/17.
Brine me da nije previse uska guma. Ipak ima razlike u odnosu na 225 širinu.
Okacicu i sliku kako sad izgleda auto sa 225/45/17 gumama pa slobodno kazite sta mislite ds je najpametnije raditi