Sent from my D5503 using Tapatalk
Volan kao prvo. Mali je i los generalno. U PO nema 206-ca u policiji odavno, uvaljeni su po nekim selima u okrugudunx81 napisao:Sta se lose pokazalo na 206?
t
Издржљиви су. Годину дана након што су их купили, прогнозе су биле да неће издржати више од 8 година, а ево трају већ 13 година. Има једна занимљива чињеница о њима... Ни на једном не ради десни фар како треба, фабричка грешка. Пежо је прихватио кривицу и прихватио је да бесплатно поправља фарове на њима, данас се већ одустало од тих поправки јер би сваке друге-треће недеље ишли у Пежоов сервис.Kuzmanovic napisao:Sta se dobro pokazalo na 307? Taj auto vazi za jedan od onih koji ima bubice sto se tice elektronike i sitnih kvarova, a i svedoci smo da na vecini tih automobila ne radi bar jedna sijalica.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Xepoj87 napisao:Ja sam skapirao da ih mrzi da idu do servisa da im besplatno zamene, pa voze bez jednog fara.
Ako se dobro secam, to je dosta jak prekrsaj, za oduzimanje dozvole i poveca kazna.
Naravno, to bi vazilo da ne zivimo i ovom zooloskom vrtu.
Sent from my Sony
Ako je tako, onda povlacim sve ono gde sam branio vozace tih pandurskih 307-ica.Полицајац192 napisao:Нажалост. Мада, у мојој станици су већина саобраћајца фер и коректни. Већина њих даје само опомене за светлосну сигнализацију зато што управо због 307-ица... Ал' ипак постоје и они који гледају да се нагрну паре у свему. Начелник може да их отпусти само уз одобрење мало крупнијих риба у МУП-у...