Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Cak je i cena pristojna s obzirom na km/stanje/vlasnik.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Vise nego korektna cena, a registracija je u novembru, tako je auto pretpostavljam sam kraj 2013, ako je proizveden negde od septembra onda se vodi kao MY2014.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Pa pre ce biti da je u novembru uvezen.
Ima neki razlog što je ovaj auto ovako jeftin ? Na prvi pogled izgleda sve super (osim plina na turbo motoru, što nisam čuo da je neko ugradjivao)
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... t-clio-tce
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... t-clio-tce
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Ja mislim da je namerno stavio nižu cenu da bi imao što više poziva, prodajna cena je verovatno veća
Послато са C6833 уз помоћ Тапатока
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pa i nije mala cena.
dal je realno da to neko radiiggyboy napisao:Ja mislim da je namerno stavio nižu cenu da bi imao što više poziva, prodajna cena je verovatno veća

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
I ja mislim da nije mala. 3v, 8 god... Ja sam dci 86ks prodao za 3900 2006 5 vrata prosle god. Ispada da je ovaj akup
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Propustio sam taj "sitan" detalj - da nije kupljen u SrbijiMarkoni napisao:Pa pre ce biti da je u novembru uvezen.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
nije ovaj clio jeftin, tako im se krecu cene realno...
u svakom slucaju prodaje se ja mislim drugi treci mesec, tako da je vrlo verovatno da mu nesto fali, sve sto valja ode u najgorem slucaju za mesec dana(ako je cena iole normalna)
zvao sam ga ja pre nove godine ali nema sanse da se setim sta mi je napricao, jer sam u medjuvremenu zvao jos boga oca (pre)prodavaca i svako prodaje neku pricu tako da vise ne znam koji je koji
u svakom slucaju prodaje se ja mislim drugi treci mesec, tako da je vrlo verovatno da mu nesto fali, sve sto valja ode u najgorem slucaju za mesec dana(ako je cena iole normalna)
zvao sam ga ja pre nove godine ali nema sanse da se setim sta mi je napricao, jer sam u medjuvremenu zvao jos boga oca (pre)prodavaca i svako prodaje neku pricu tako da vise ne znam koji je koji

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
pa jeste , ja sam se dva puta upecao na cenu, kao devojka postavljala oglas lose napisala cenu , a ja i dalje mislim da je ovo extra povoljno ako je to ta cenastefanan napisao:dal je realno da to neko radiiggyboy napisao:Ja mislim da je namerno stavio nižu cenu da bi imao što više poziva, prodajna cena je verovatno veća
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Kakva je ovo prevarica 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
E pa tek sad vidim ovo

i verovatno ''...uplatite 1000e kapare''Molimo vas da me kontaktirate na e-mail za više detalja: stolicgorann@outlook.com