Heh, moja dva druga su tako na ulici stali da pomognu drugarici iz razreda koju je momak lemao. Epilog je da su i njih dvojica dobili dobre batine, zajedno sa njom
Floyd napisao:Klip je budalaština. Nigde se slučajni prolaznici ne bi mešali u svađu muškarca i žene. Poziv policiji je jedino što bi uradili ako su shvatili da je otišlo predaleko. Znam neke naše koji su se umešali i to samo verbalno pa napravili sebi problem.
pa sad... isto kao sto su ovi uleteli kad je doslo do trenutka da ce ovaj stvarno da je udara, kapiram da bi dosta njih isto tako i reagovalo(ja prvi). zasto bi se iko mesao u svadju, pesnica je vec prevazilazi svadju.
Pa poenta su oni ovim hteli da pokažu kako su ljudi nezainteresovani za nečiju svađu i što je to kao loše. Pa šta su trebali da urade? Naravno da treba intervenisiti i smiriti situaciju kad dođe do nasilja a do tada se držati po strani.
Ono što je mene iznenadilo je što nije prišao konobar da ih izbaci iz kafića. Nisu retke scene gde se dvoje pičkaraju na javnom mestu, što je po meni vrhunski ciganluk...
Od kad je riba ciglom opalila momka ispred jednog kliba u NSu, dok je tukao njenog decka koji je nju samarao pre toga, ne bi mi palo na pamet da branim ljubavni par.
A tih primera je koliko hoces. Sa druge strane je i logicno jer ne bi bila sa njim da ga ne voli, a cim ga voli nasrnuce na onog ko joj tuce momka/muza.
Vladapetr napisao:Vrlo interesantna i nadasve ohrabrujuća reakcija ljudi sa strane.
Vidi se po kapi da je reč o nekom brđaninu sa Kavkaza. Zato su Rusi i izašli da ga ugaze. Ovog puta je s dobrim razlogom, ali često ih biju i bez razloga.
Izasli su da ga sklone, jer je zaustavio hitnu pomoc podd rotacijom.
Nisu ga gazili, niti mu ista radili, osim gurnuli nazad y auto, sto svako normalan treba da uradi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.