Zanimljivi oglasi
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Zanimljivi oglasi
Taj Clio je na oglasima nekoliko meseci.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Pa kad mu je cena nenormalna...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zato što Japanci generalno malo prave ovakva kola i svaki je ostao upamćen, zato što će Lexus teško ikada više napraviti takav auto, zato što ima vrhunski atmosferski motor koji više neće praviti, zato što auto izgleda pomalo čudno (meni nije lep, ali čudna kola obično tokom vremena dobiju poklonike), ima nekoliko tehnološki vrednih stvari i naravno, jer je vrlo redak i egzotičan, a nije bio u fokusu javnosti (koliko se više pisalo o GTR, npr), pa to pridonosi kolekcionarkskoj poželjnosti.Altair napisao:starac vujadin napisao:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=2starac vujadin napisao:Da, da...preterano..da je 3-4 puta manje, pa dobro i da shvatim. Interesantno je da autu strahovito raste cena. Obično dobro procenim šta će biti dobar kolekcionarski primerak, ovde bih se zeznuo jer bih ga potcenio.Jel imas ideju sto mu je toliko porasla cena?starac vujadin napisao:Nov "običan" je koštao oko 480000 evra, a Nurburgring edition koji je bio dosta prerađen bio je sigurno dosta skuplji (nisam siguran da sam negde video koliko je koštao nov). Sada regularan model sa skoro 0km košta oko 800000 što je fantastičan rast...ovaj Nurburgring bi eventualno mogao da bude duplo skuplji od sadašnje cene regulalrnog modela i to je plafon.
Zvuk je apsolutno fenomenalan...potpuno bih razumeo nekoga kome je ovo najbolji zvuk ikada u auto industriji. Meni je sigurno u prvih 10 ikada bez da se izjašnjavam o redosledu.
Cena mu je više nego korektna da je auto u zaista takvom stanju a ne leš, što je verovatno bliže istini. 197/200 za jednog renoa dosta dobro drže cenu otkako se pojavio ovaj novi klio 4 rs. Skoro je drugar u hr prodao isti takav sivi sa malo više opreme, i malo više km, otprilike kao moj, za 10k za tri dana, a i tamo ih po oglasima ima koliko hoćeš, svi super dok ne sedneš u njega. Fora je u stanju samo, u poslednjih godinu dana na nekoliko mesta me je kontaktiralo tri-cetiri kupca za savet i preporuku za neki proveren auto, jer su obišli sve ove "u fabričkom stanju" i svaki je ispao loš ili lošiji.Velja napisao:Pa kad mu je cena nenormalna...
Sent from my D5503 using Tapatalk
- starac vujadin
dragan - conseiller pour Renault Clio Sport 

Sećaš se da i onaj lepi plavi nije bio neka sreća, poluumoran,priča oko održavanja blago rečeno nikakva, nije bio ni za probnu vožnju 

- starac vujadin
Sve koje sam do sada gledao nisu bili dovoljno dobri...bar za mene.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
eto za Deliju, look no more...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Jel ovo Bavaria prodaje?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tamo je slikano, ali slike su matore - sve se zeleni 
Na prvi pogled fali ozvucenje, ali da se preziveti i bez toga.
p.s. A Delija taman prelomio da ove godine pazari auto, pa sve da sekire padaju

Na prvi pogled fali ozvucenje, ali da se preziveti i bez toga.
p.s. A Delija taman prelomio da ove godine pazari auto, pa sve da sekire padaju

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Za ovakve oglase imamo drugu temu:
viewtopic.php?f=23&t=157&start=1635
viewtopic.php?f=23&t=157&start=1635
Brzine idu u H-a !!!