Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Jel.to neki total.tv ili regularna kablovska?
Ja imam neki trio platinum, tvo dva dekodera, telefon i 100/5 net.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Šmrc, ja sam i dalje na 10/1 adsl-u. Zvao sam podršku da mi kažu da li imam uslova za vdsl brzine, međutim ne mogu da mi kažu ništa unapred nego treba da raskinem box paket, da podnesem zahtevem za bržim internetom pa ako može može, ako ne nikom ništa. Kakav debilizam!Delija napisao:Moj paket je bio na kraju 10/1, a krenuo je pre 4-5 godina sa 1024/256.
Sada sam na SBB-u na 70/4 (trenutno 90/4) i isto tako radi perfektno. Razlika u odnosu na 10/1 je, naravno, drasticna.
Inače uzeo sam kod Telenora onaj mifi21 hotspot sa 5GB mesečno. Najviše mi treba za kuću u Pančevu gde podaci na MTS-u rade baš kilavo, takva je mikrolokacija. Telenor tu radi super. Mada ću ga nositi sad i na Kopaonik, u Nebeskoj stolici isto MTS radi kilavo. Samo 550din mesečno i još 500din u startu. Jedini zez je što nema povoljne dopune kad pređeš limit, samo te isključe. Ali s obzirom da mi je to samo backup internet mislim da će biti ok i tih 5GB.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Klasicna kablovska. Trio Gold Extra. Paket ispod tvog.Xepoj87 napisao:Jel.to neki total.tv ili regularna kablovska?
Sent from my Sony
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ako vec nisi, mozes da vidis sam u podesavanjima rutera koliki ti je downstream line attenuation pa onda preko nekog kalkulatora (npr. http://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php) koliki ti je otprilike adsl/vdsl max speed.grujicd napisao:
Šmrc, ja sam i dalje na 10/1 adsl-u. Zvao sam podršku da mi kažu da li imam uslova za vdsl brzine, međutim ne mogu da mi kažu ništa unapred nego treba da raskinem box paket, da podnesem zahtevem za bržim internetom pa ako može može, ako ne nikom ništa. Kakav debilizam!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gledao sam to svojevremeno, ali dobro si me sad podsetio da pogledam ponovo. Kaže da je centrala na 870m, i da je VDSL2 Max Speed 44097kbps. Po tome mogu da dobijem samo prvi sledeći paket, 20/2. Mrzi me da se cimam za to malo, bar za download. Više mi je interesantan brži upload i ako me nešto da natera da se bakćem biće to.
Oko 100 kinti je gold poskupeo.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
Održavanje je poskupelo.
TT
TT
Ja sam pre par meseci uzeo SBB platinum paket i baš sam zadovoljan.
100/5 internet i svi paketi kanala. Samo meni je 5000 dinara mesečno i prva tri meseca po 1 dinar.

100/5 internet i svi paketi kanala. Samo meni je 5000 dinara mesečno i prva tri meseca po 1 dinar.

- Delija
- Kontakt:
Slika koju si zakacio je pogresna - ona je za duo, a ne za trio pakete.
4 meseca je sada za DZ.
http://sbb.rs/Paketi/5380/DIGITALNI+TRI ... av_start=0

4 meseca je sada za DZ.
http://sbb.rs/Paketi/5380/DIGITALNI+TRI ... av_start=0

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Šta znači ovo "na više televizora u kući"
Ništa ja nisam pogrešno okačio. Samo sam napisao ono što sam ja uzeo.
Duo paket i imam.
Duo paket i imam.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Znaci da osnovni paket mozes besplatno koristiti na vise uredjaja, bez STB uredjaja, bez digitalnih kanala, bez dodatnih opcija, kao kablovska nekada. Ukoliko zelis kompletan ugodjaj, placas dodatni STB za svaki TV... ili gledas isti kanal na svim televizorimaMcGruja napisao:Šta znači ovo "na više televizora u kući"

- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
- Delija
- Kontakt:
Trenutno je neisplativ. Na 24 meseca ispadne jeftiniji trio...Mr.Rotor napisao:Ništa ja nisam pogrešno okačio. Samo sam napisao ono što sam ja uzeo.
Duo paket i imam.