Velja napisao:Off topic Kada koristite 72h unazad, jel' i vama odstupa početak željene emisije i odabranog segmenta za nekoliko minuta - ponekad i 10ak. Često mi i kraj emisije prelazi u sledeći ...
Ti to ozbiljno?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ciji je bolji mobilni internet mts ili telenor? Cini mi se da mi je u selu bolji signal mts-a ali oni daju onaj usb stik, a telenor onaj mifi. Ovde se pisalo za neki za taj mifi sa alija. Jel bolje da ubaci mts karticu u taj modem?
Koristim vec drugu godinu Vip mobilni internet, paket sa 15gb + 10gb gratis, za 800 dinara sa 50% popusta na pretplatu. Radi internet gde god da sam otisao perfektno, i preporuka svakako.
Koristim već skoro 8 godina samo službeni broj telefona i nedavno je firma prešla sa Telenora na MTS i evo u svom stanu za običan razgovor imam jednu crticu koja se stalno gubi pa ne mogu da razgovaram normalno, ili je zvuk deformisan ili se veza prekida. Isti slučaj i sa Net-om, stoji mi gore stalno "E". Pa hebem ti takvu mrežu kada im se ovo dešava u sred Novog Sada, popizdeo sam načisto. Sa Telenorom je uvek bio pun i besprekoran signal. Imam još uvek i privatni Telenorov broj (takođe post paid) koji ne koristim ali plaćam pretplatu (neku najnižu) samo da bih zadržao taj broj jer ga imam od 2001, no sve mi se čini da ću ga morati aktivirati i prebaciti na neki normalan paket. Toliko o MTS-u i njegovom kvalitetu.
HVala. Imaju izgleda probni period nedelju dana pa cu videti.
A ako mi mts bude bolji koji mifi modem preporucujete? Cisto da ga namestim kao ruter za kucu.
U firmi smo kupili ozbiljan D-Link GSM modem (WiFi+LAN). Radi kao zmaj. Jedino sto je 3G.
Svaki onaj MiFi ce raditi posao.
Sto se MTS/Telenor price tice. Na putovanjima po Srbiji, MTS mi se pokazao boljim, po pitanju internet-a. Po pitanju razgovora, Telenor vise baguje na mestima na kojima se krecem, pa i u stanu. Ipak, nista to nije preterano u korist jednih ili drugih, kako se gde zadesi.