Računari

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Re: Računari

Post od superboss »

pa nije bas tako, sve zavisi za sta se punjac koristi. Voltaza nikad nije problem kod zamenskih, ali amperaza cesto nije dovoljna za zahtevnije aplikacije.

Meni se HP sa zamenskim punjacem gasio, kad se potera nesto zahtevnije.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Može da se desi da je slab ali retko. Postoje lapovi koji srču struju, ali nema ih toliko puno aktuelnih.

Obično su svi dovoljni za normalan rad, sem što će slabiji sporije da pune.

Tapatalk
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kada smo kod toga: Da li postoji neka eksterna baterija sa konektorom za ADSL modem (na primer) - ili bar sa adapterom sa microUSB na onu iglicu?

Ako se dobro secam, bese nekada Prestigio PowerBank, sa silnim konektorima za razne laptopove.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Postoji veliki powerbank za laptopove, a postoje i fabričke eksterne baterije.

Jači lapovi imaju upgrade bay u kome je DVD-ROM, pa unutra može da ide umesto DVD još jedan hard, ili dodatna baterija ili dodatna grafika...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Imam jako cudan i uzasno iritirajuci problem. Pustim torente da se skidaju, posle nekog vremena, nekada bukvalno posle minut, dva, nestane moja wireless konekcija i nema je medju ponudjenim dok ne resetujem komp kada je opet tu. Ovo se desava samo kada stavim torente da se skidaju.
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

probaj drugu torrent aplikaciju , tipa bittorrent, ako se opet desi onda nije do torenta.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Probaj da li pomaze ako ogranicis broj konekcija.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

To će da reši problem. Ruter ima slab procesor.

Tapatalk
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Stavi uploads slots per torrent na 4. Ako si na privatnom torrentu, pa ti treba veci upload, stavi do 8.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Devojka mi dala neki njen usb, ali umesto da se na njemu nalaze word fajlovi i neke razne gluposti na njemu nema ništa. Ima samo Shortcut, istog naziva kao i usb.

Terget mu je
C:\Windows\system32\rundll32.exe  \\\\\\{3F590FAA-757F-4F01-9D4D-E3A8C2A9F418}.{0130DDFD-03FF-4A22-84DE-B9B27B578303},5NuRU1nK6sPhElI4

Kad se klikne na properties piše da je zauzezo 5.38gb a taj shortcut je nesto mizerno,par kb. Ostatak bi trebalo da su fajlovi,ali ih nigde ne vidim.

Ona kaze da je imala taj problem,ali da je njoj valjda htelo da otvori, i da joj je sve bilo ok ali da je neki stari lap top sjebao usb. Nemam pojma,ne kapiram je nista.

Zna neko mozda o cemu se radi ?
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

rekao bih virus

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Jeste virus i može da se sredi, čest problem, prati na Google uputstvo...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

stefanan napisao:Devojka mi dala neki njen usb, ali umesto da se na njemu nalaze word fajlovi i neke razne gluposti na njemu nema ništa. Ima samo Shortcut, istog naziva kao i usb.

Terget mu je
C:\Windows\system32\rundll32.exe  \\\\\\{3F590FAA-757F-4F01-9D4D-E3A8C2A9F418}.{0130DDFD-03FF-4A22-84DE-B9B27B578303},5NuRU1nK6sPhElI4

Kad se klikne na properties piše da je zauzezo 5.38gb a taj shortcut je nesto mizerno,par kb. Ostatak bi trebalo da su fajlovi,ali ih nigde ne vidim.

Ona kaze da je imala taj problem,ali da je njoj valjda htelo da otvori, i da joj je sve bilo ok ali da je neki stari lap top sjebao usb. Nemam pojma,ne kapiram je nista.

Zna neko mozda o cemu se radi ?
Tools -> Folder options -> Show hidden files.
To bi trebalo da prikaže sve fajlove koji su fizički na flešu. Onda obrišeš taj nepotrebni.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Uspešno rešen problem, pomoću UsbFix programa

http://www.fosshub.com/UsbFix.html
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Drugari, hocu da stavim da mi word office 2003 bude default program da mi otvara ona dokumenta. Bilo je podeseno na office 2007 ali ima neki problem kad god otvaram dokument on pokrece neku instalaciju , pustao sam je do kraja da zavrsi, otvori dokument, ali pri sledecem pokretanju opet pokrece instalaciju i to traje nekih 40 min, a ako prekinem u startu onda dok odbaguje otvori ga za nekih 5 min. I to me uzasno nervira, trazio sam pre drugu neku instalaciju office 2007 par linkova, ali nisam nasao bio free pa sam odustao od toga.
Dakle hocu da stavim da mi dokumenta otvara 2003, nasao na google upustvo isao ono start/default program/set associations nadjem 2003 ali stoji samo shortcut, kliknem da ide preko nje, prihvati ga, ali kad hocu da otvorim dokument posle nista se ne desava.
Ako idem preko starta i kucam office 2003 otvara ga normalno. A ta ikona is starta je samo shortcut, kad odem da vidim ono file location, nadjem ga i tamo stoji shortcut i isto se poziva na taj shortcut, odnosno ne mogu da nadjem "originalan" .exe
Takodje ako na dokumentu odem open with nadjem iz starta taj shortcut gde se nalazi, selektujem ga, opet ga prepozna kao wordicon, i nece da ga pokrene, a u startu ga otvara normalno.
Zna li neko resenje, ili da trazim office 2007 da instaliram nov?
Da, ako je bitno win7 sistem.
Odgovori