Letnje gume
Re: Letnje gume
Jel ti se javilo u snu, ili osecas u kolenu? 

Kako za koga 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Meni je lepsa na Sava Intensa HP u toj dimenziji. Juce pazario i namontiraoMarkoni napisao:
Lepa sara, podseca na PS2.

Ko se zime boji jos

Ko sa foruma radi u osiguravajućem društvu ? Jel' se prilikom udesa(daleko bilo, pu-pu-pu) gleda da li je auto imao zimske gume, iako je 20 stepeni u sred februara 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Kasko mislim da da, a obavezno ne ali mogu se pozvati koliko sam cuo.
Juce mi bio covek vozi 3 cargo winter i jednu winteru na zadnjoj osovini(znaci razlicite sare) i kaze jebavali ga 2x i hteli 100.000din na firmu da mu pisu. Na kraju je castio 2000din. A gume dobra sara.
I policija umesto da kaznjava one sa slikovima pa onda ove sa razlicitim a dobrim po osovini oni idu na liniju manjeg otpora.
Juce mi bio covek vozi 3 cargo winter i jednu winteru na zadnjoj osovini(znaci razlicite sare) i kaze jebavali ga 2x i hteli 100.000din na firmu da mu pisu. Na kraju je castio 2000din. A gume dobra sara.
I policija umesto da kaznjava one sa slikovima pa onda ove sa razlicitim a dobrim po osovini oni idu na liniju manjeg otpora.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Imaju....
posalju te na vanredni tehnicki, koji utvrdi da je vozilo neispravno (razlicite sare na gumama) i lepo platis tehnicki + dobijes debelu kaznu na firmu.
Drugar platio 500maraka (250eur) kaznu u Brckom jer mu nalepnica 80 na kombiju bila zaprljana od ovog loseg vremena. Ni da cuju za dogovor, odmah prijava.
posalju te na vanredni tehnicki, koji utvrdi da je vozilo neispravno (razlicite sare na gumama) i lepo platis tehnicki + dobijes debelu kaznu na firmu.
Drugar platio 500maraka (250eur) kaznu u Brckom jer mu nalepnica 80 na kombiju bila zaprljana od ovog loseg vremena. Ni da cuju za dogovor, odmah prijava.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Zimska gume je obavezna od novembra do aprila u slucaju da na kolovozu ima snega ili polediceVelja napisao:Ko sa foruma radi u osiguravajućem društvu ? Jel' se prilikom udesa(daleko bilo, pu-pu-pu) gleda da li je auto imao zimske gume, iako je 20 stepeni u sred februara

Samo ako je bilo snega, leda ili poledice, u skladu sa pravilnikom.Velja napisao:Ko sa foruma radi u osiguravajućem društvu ? Jel' se prilikom udesa(daleko bilo, pu-pu-pu) gleda da li je auto imao zimske gume, iako je 20 stepeni u sred februara
Mislim na osiguranje, a ne policiju.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Pa i osiguranje ti gleda po zakonu kako stoji. Na kraju osiguranje ima zapisnik od policije i tu se vidi sta je i kako je, sto znaci da nećeš imati problema
Osiguranje moze da izmislja toplu vodu, ali na kraju je ipak duzno da postuje zakon. Mogu da te blefiraju ali ako zapretis tuzbom ili tako nesto neces imati problema.
Dag, sta imas protiv slikova, nemoj da mi rusis sneska
Salim se, znam koje su im mane, mada ako bih kupio recimo mustanga gt shelby sa 600ks i zadnjim pogonom, s obzirom na losu podlogu nasih puteva, verovatno bih imao polu slik, fazon r888.
Dag, sta imas protiv slikova, nemoj da mi rusis sneska

Salim se, znam koje su im mane, mada ako bih kupio recimo mustanga gt shelby sa 600ks i zadnjim pogonom, s obzirom na losu podlogu nasih puteva, verovatno bih imao polu slik, fazon r888.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Mislio sam izlizanih guma koji izgledaju kao slik. 

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ja kupio danas letnje gume. Da imam felne, ne bi izdržao da ih ne namontiram
. Hteo Dunlop, al uzeo Continental Premium contact 5. Rekoše mi da je mekša i od Danlopa, pa eto. Šaru sam ja merio i izmerio 9mm.