2015 Kia Sorento
Re: 2015 Kia Sorento
Ja sam ga gledao u salonu nije lose mada mi uopste te kie nisu ostavile utisak nekog kvaliteta. Izlozeni je bio 32k. Licno mislim da je to preskupo za taj auto i da za te pare moze da se uzme honda crv u odlicnoj lifestyle opremi. Ne znam sto se tice popusta ali meni je kia htela da da 4k popusta na sportage.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Stize novi Sportage uskoro pa daju akcije. Fantastican auto sa pristojnom cenom.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ima prijatelj prethodni Sorento sa max.opremom i bio je na prezentaciji novog modela i obavio i probnu vožnju i kaže da je ne vidi ni jedan razlog zašto bih starog zamenio za novi. Stari motor, stari menjac, kvalitet materijala i izrada nije bolje od prethodnog. Pritom, ako se hoces malo više opreme, onda mora jaci paket i cena ode na 50.000eur a to je previše.
Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
Pa to je cena sa ful opremom. Ja mu predlažem da uzme Jeep GC kad već neće nemce ali on se uhvatio za 7 godine garancije. Kakav je to vrh marketinški trik. Amateri kontaju da je to potvrda kvaliteta a 7 godina star Kia SUV se prodaje za 5k evra.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Sto mu ne predlozis Volvoa? Trebao bi da moze da sklopi lep XC60 za iste pare. Ima sada i Jaguar F-pace kao alternativu a ja ne bi bezao ni od Land Rover Discovery Sport-a, zapravo pre bi uzeo ova dva nego Volvoa 

Jaguar F Pace je preskup. Discovery SP deluje kao zanimljiv predlog ali je nešto manji.
Ja bih lično uzeo Jeep koji mi je bolji i od Touarega.
Ja bih lično uzeo Jeep koji mi je bolji i od Touarega.
member napisao:Ima prijatelj prethodni Sorento sa max.opremom i bio je na prezentaciji novog modela i obavio i probnu vožnju i kaže da je ne vidi ni jedan razlog zašto bih starog zamenio za novi. Stari motor, stari menjac, kvalitet materijala i izrada nije bolje od prethodnog. Pritom, ako se hoces malo više opreme, onda mora jaci paket i cena ode na 50.000eur a to je previše.
E u to sumnjam.
@Floyd
I ja bih GC da sam na njegovom mestu.
- Risto
Koliko kosta GC tamo?
10ak hiljada je skuplji u srednjem paketu opreme ali toliko će više i vredeti kao 7-8 godina star polovnjak, tako da nije bitno.
- Risto
Mislio sam da je razlika veca, ipak GC dolazi sa boljim i jacim motorom, boljim pedigreom, verujem i da je bolji auto...
@Hks jesi vozio oba pa znas, ili sumnjas onako ?
Stari Sorento je 2010.godine kostao 30.000e na akciji ,i sad moze da se proda za 10.000e leteci. To je sasvim ok vrednost. Nov GC je oko 60.000e a 3-4godine stari su oko 30.000e. GC losije drzi vrednost. Naravno da je GC bolji auto od Sorenta. Sve zavisi sta se kome svidja.
Stari Sorento je 2010.godine kostao 30.000e na akciji ,i sad moze da se proda za 10.000e leteci. To je sasvim ok vrednost. Nov GC je oko 60.000e a 3-4godine stari su oko 30.000e. GC losije drzi vrednost. Naravno da je GC bolji auto od Sorenta. Sve zavisi sta se kome svidja.
Nisam vozio vec ovi sto su testirali su pohvalili napredak u enterijeru.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Skuplji je sad Sorento. 35k evra je najjeftiniji model sa manuelnim menjačem i prednjim pogonom.
Ta garancija od 7 god i nije nesto bitno pogotovu kod vas gde se kola pretpostavljam menjaju svake 3-4 godine. U srb mislim da je ima znacaja posto ljudi redje menjaju kola, i kad kupe nov uzmu na duzi vremenski period jer ko zna kad ce opet moci i da li ce biti u prilici da uzmu, tako da ta duza garancija i igra neku ulogu bar u svesti da je sto duze covek miran.
Naravno da nije bitno ali ljudima koji se ne razumeju mnogo u automobile takva grancija je pokazatelj kvaliteta 
Ne kontam zašto pitaju za savet kad nasedaju na jeftin marketing...

Ne kontam zašto pitaju za savet kad nasedaju na jeftin marketing...