Meni jaci auto ne treba, ako pricamo objektivno, mada je uvek bolje imati vise snage ispod haube. Volim RWD automobile a jedini potencijalni auto takvog tpa u C segmentu je f20 koji mi se ne svidja (govorim o pre fl verziji). Voleo bi da kao iduci auto kupim w204 ili f30 ali oni mi jos uvek beze finansijski, pa sam poceo da razmisljam da menjam keca za recimo S60 ili neku lepu Insigniu.
Sa druge strane, ako kupim nesto C segmenta, benefiti novog auta bi mi bili u potencijalno boljoj opremi i eventualno jacem motoru ali to bi bio fwd auto pa cenim da bi mi iskustvo voznje bilo losije nego sa e87. Od kompakt automobila koji mi se svidjaju, polovnjaci tih modela i dalje drze jaku cenu ili ih nema u ponudi i zbog toga nemam pojma sta da radim. Doduse, cekam da sklopim neke druge kockice prvo pa onda da gledam sta da radim sa autom...
@HKS
nisam nasao podatke, mada, to je opet papir. Treba to proveriti u praksi... E90 je aerodinamicniji od mog auta i tu malo pegla problem sa kilogramima. Recimo da ima vmax 202km/h u odnosu na 200km/h koliko je deklarisano za e87.