Imaju glupih potkategorija, msm multimedija da ide u katerogoriju komfor? Ovako neko kad baci pogled pomisliće da su jednako udobni.
Da ne bi neko mislio da sam navijač ili nešto, nisam, već smatram da imaju nepotrebnih stvari u bodovanju tj mogli su bolje rasporediti.
Poslednja izmena od HKS u 11 Feb 2016, 16:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Dobro je to podeljeno. Ako nešto znaju Švabe da urade znaju da naprave podele, tabele, kategorije, merenja... Oni uživaju u kvantifikaciji i sistematizaciji podataka.
Mene samo zanima, posto vidim da u asistenciji imaju maksimalni broj bodova 40, 7 dobio 21, a S 26 bodova, koji to auto ima 40 bodova, jer mi je nezamislivo da postoji nesto sto je recimo duplo bolje od novog Bmw-a 7 u sistemima asistencije?
Mislim da se dosta toga tako ofrlje radi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije to asistencija u vožnji nego pre svega nivo sigurnosne opreme (sistema) + asistencija na putu (u to ulazi "gustina" servisne mreže, dostupnost i vrste usluga za pomoć na putu, brzina reakcije itd).
To je ipak pitanje za njih i mislim da bi ti verovatno odgovorili koji su to parametri po kojima ocenjuju tu kategoriju ako bi ih pitao.
Tu se sigurno mora uzeti u obzir i da kola te kategorije pored svojih brojnih prednosti imaju i mane u odnosu na manja i lakša kola po pitanju stavki iz te kategorije.