sebekkg napisao:Majke ti sta ti znaci privatno? Kakve veze ima da li se auto kvario peri ili miki, pa nije za javnost. Ako je tako nemoj ni iznositi podatke.

sebekkg napisao:Majke ti sta ti znaci privatno? Kakve veze ima da li se auto kvario peri ili miki, pa nije za javnost. Ako je tako nemoj ni iznositi podatke.
ROCK napisao:Kasko za ovaj auto je oko 2000e, gume isto oko 1500e set, redovni servisi i sitna odrzavanja bez velikih kvarova oko 2000e. U dubaiju servisi su skuplji nego u srbiji i svaki servis za r8 je papren. Plus gorivo. Ne znam koja je cena u dubaiju mozda je dzabe ali svuda ti treba bar jos 1000e minimum mozda i 2. Skupi ti sve lepo i videces da nije ispod 10000e. Nisam racunao redovna kvalitetna pranja poliranja lickanja koja su o obavezna da bi auto bio u fulu to nije ipak Punto da da peres na cesmi i brises vlaznim maramicama:Dsszgo napisao:ROCK napisao:Naravno. Minimalna plata 10k eura. Jer mozes da ga kupis i sa platom od 4k ali ces morati da zivis i radis za taj auto. Godisnje odrzavanje r8 ili slicnih prelazi 10k eura a ako se na to doda rata kredita od soma eura onda pola plate ode samo za auto. Nema smisla to raditi ako je neko iole normalan.Floyd napisao:Potrbna je minimum petocifrena mesečna neto plata.
ne znam samo odakle ti ideja da je odrzavanje 10k eura
zasta brate?
ako otkaze menjac van garancije ??
ja nikad nisam radio ni na jednim kolima servis skuplji od 500e
NexT napisao:Ti si pre tip vozaca za SL AMG ili CL AMG nego za R8.
A inace cela Srbija zna bas tog vlasnika od njih bar 15-20 na nase table.AcaKayak napisao:Ako napisem kom r8 je crklo i sta, sto mora cela Srbija da zna da je taj covek imao problem? Ne moze nikoga da zajebe jer je radjeno u ovlascenom.
Ja ne mogu da pricam za dubai kakve su cene servisa. Kasko je prejeftino. Ja gledam koliko bi kostalo u Nemackoj ili CH ili AT. Obican redovan servis nije ispod 500e i to za neki bmw 5 ili A6. Kasko ne znam koliko je za r8 ali sigurno nije ispod 2500e. Set guma kosta 1200e minimum. E sad ako upadne vandredni kvar ko zna koliko moze da kosta.sszgo napisao:ROCK napisao:Kasko za ovaj auto je oko 2000e, gume isto oko 1500e set, redovni servisi i sitna odrzavanja bez velikih kvarova oko 2000e. U dubaiju servisi su skuplji nego u srbiji i svaki servis za r8 je papren. Plus gorivo. Ne znam koja je cena u dubaiju mozda je dzabe ali svuda ti treba bar jos 1000e minimum mozda i 2. Skupi ti sve lepo i videces da nije ispod 10000e. Nisam racunao redovna kvalitetna pranja poliranja lickanja koja su o obavezna da bi auto bio u fulu to nije ipak Punto da da peres na cesmi i brises vlaznim maramicama:Dsszgo napisao:ROCK napisao:Naravno. Minimalna plata 10k eura. Jer mozes da ga kupis i sa platom od 4k ali ces morati da zivis i radis za taj auto. Godisnje odrzavanje r8 ili slicnih prelazi 10k eura a ako se na to doda rata kredita od soma eura onda pola plate ode samo za auto. Nema smisla to raditi ako je neko iole normalan.Floyd napisao:Potrbna je minimum petocifrena mesečna neto plata.
ne znam samo odakle ti ideja da je odrzavanje 10k eura
zasta brate?
ako otkaze menjac van garancije ??
ja nikad nisam radio ni na jednim kolima servis skuplji od 500e
cls amg kosta isto koliko i r8 v8 tako da je i servis slican
ovaj cls imam godinu dana, moji godisnji troskovi su bili:
menjao sam gume - 1000e. al one traju bar dve godine
kasko osiguranje je 2.5% vrednosti vozila, za r8 v8 ako kosta 45000 ce biti oko 1200 e, ja sam platio 550e
ulje i filter je 150e
otkazao mi amortizer jedan - 400e
to su svi moji troskovi u godinu dana, ne racunajuci benzin, koji je 40 din litar
ne treba nista da se menja na kolima, ja cu ih prodati ove godine i necu imati nikakva vise ulaganja...
dakle sve zajedno je daleko daleko manje od 10k eura tj tacno 2100e
Pa ništa onda, džabe si čitao poruku. Napisano je da je pouzdan, ja sam napisao da nije, da li je to pomoglo ili ne je već do njega da odluči. Čak i sa svojim fantom izvorom imam bolji osnov za pisanje od osnova koji se koristi za 99% postova kao što su pisanje napamet i kojekakve slične gluposti.Scuderia napisao:A inace cela Srbija zna bas tog vlasnika od njih bar 15-20 na nase table.AcaKayak napisao:Ako napisem kom r8 je crklo i sta, sto mora cela Srbija da zna da je taj covek imao problem? Ne moze nikoga da zajebe jer je radjeno u ovlascenom.
Napisao sam ovo kao nemi postmatrac, bez trunke zajebancije i zelje za nekom raspravom. Uzima R8, ti mu napises da ne valja, al' ne smes reci zasto. Ne vidim(o) poentu poruke onda.
4000-5000 je ful kasko za R8 u CH. Registracija još 1000. Znači 6000 ode bez startovanja motoraROCK napisao:Kasko ne znam koliko je za r8 ali sigurno nije ispod 2500e.
Nisi onda dovoljno slušaoftj napisao:Kako ne rikne na rs4? Poznat je problem prljanja usisa al nisam cuo da im nesto cesto riknjavaju motori.
I jbtFloyd napisao:4000-5000 je ful kasko za R8 u CH. Registracija još 1000. Znači 6000 ode bez startovanja motoraROCK napisao:Kasko ne znam koliko je za r8 ali sigurno nije ispod 2500e.