Audi R8

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Audi R8

Post od Scuderia »

sebekkg napisao:Majke ti sta ti znaci privatno? Kakve veze ima da li se auto kvario peri ili miki, pa nije za javnost. Ako je tako nemoj ni iznositi podatke.
:plusone:
Korisnikov avatar
sszgo
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG

Post od sszgo »

ROCK napisao:
sszgo napisao:
ROCK napisao:
Floyd napisao:Potrbna je minimum petocifrena mesečna neto plata.
Naravno. Minimalna plata 10k eura. Jer mozes da ga kupis i sa platom od 4k ali ces morati da zivis i radis za taj auto. Godisnje odrzavanje r8 ili slicnih prelazi 10k eura a ako se na to doda rata kredita od soma eura onda pola plate ode samo za auto. Nema smisla to raditi ako je neko iole normalan.

ne znam samo odakle ti ideja da je odrzavanje 10k eura

zasta brate?

ako otkaze menjac van garancije ??

ja nikad nisam radio ni na jednim kolima servis skuplji od 500e
Kasko za ovaj auto je oko 2000e, gume isto oko 1500e set, redovni servisi i sitna odrzavanja bez velikih kvarova oko 2000e. U dubaiju servisi su skuplji nego u srbiji i svaki servis za r8 je papren. Plus gorivo. Ne znam koja je cena u dubaiju mozda je dzabe ali svuda ti treba bar jos 1000e minimum mozda i 2. Skupi ti sve lepo i videces da nije ispod 10000e. Nisam racunao redovna kvalitetna pranja poliranja lickanja koja su o obavezna da bi auto bio u fulu to nije ipak Punto da da peres na cesmi i brises vlaznim maramicama:D

cls amg kosta isto koliko i r8 v8 tako da je i servis slican

ovaj cls imam godinu dana, moji godisnji troskovi su bili:

menjao sam gume - 1000e. al one traju bar dve godine
kasko osiguranje je 2.5% vrednosti vozila, za r8 v8 ako kosta 45000 ce biti oko 1200 e, ja sam platio 550e
ulje i filter je 150e
otkazao mi amortizer jedan - 400e
to su svi moji troskovi u godinu dana, ne racunajuci benzin, koji je 40 din litar

ne treba nista da se menja na kolima, ja cu ih prodati ove godine i necu imati nikakva vise ulaganja...
dakle sve zajedno je daleko daleko manje od 10k eura tj tacno 2100e
Korisnikov avatar
sszgo
Reactions:

Post od sszgo »

NexT napisao:Ti si pre tip vozaca za SL AMG ili CL AMG nego za R8.

i ja mislim da ce tako nesto biti bolje...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Pa ne pricamo o fijatu punto kom kazes crkao motor pa sad svejedno jer ima milion mogucnosti.

Ako napisem kom r8 je crklo i sta, sto mora cela Srbija da zna da je taj covek imao problem? Ne moze nikoga da zajebe jer je radjeno u ovlascenom.
Korisnikov avatar
sszgo
Reactions:

Post od sszgo »

Poslednja izmena od sszgo u 13 Feb 2016, 20:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

AcaKayak napisao:Ako napisem kom r8 je crklo i sta, sto mora cela Srbija da zna da je taj covek imao problem? Ne moze nikoga da zajebe jer je radjeno u ovlascenom.
A inace cela Srbija zna bas tog vlasnika od njih bar 15-20 na nase table.

Napisao sam ovo kao nemi postmatrac, bez trunke zajebancije i zelje za nekom raspravom. Uzima R8, ti mu napises da ne valja, al' ne smes reci zasto. Ne vidim(o) poentu poruke onda. Nije bas siroko rasprostranjena cinjenica kako taj motor i manuelni menjac u tom autu tako riknjavaju pa bi ta informacija znacila, a realno u BG ima desetak R8ica, a licno znam jos 2-3 u manjim mestima i to samo prvi modeli, V8, ko zna koliko ih ukupno ima.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Aca uvek ubaci dozu misterije u postove :)

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Sszgo

Auuu, nije mi dobro.

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

CL je zmaj od auta

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
ROCK
Reactions:
Pridružio se: 17 Apr 2015, 23:08
Garaža: BMW F30 328i

Post od ROCK »

sszgo napisao:
ROCK napisao:
sszgo napisao:
ROCK napisao:
Floyd napisao:Potrbna je minimum petocifrena mesečna neto plata.
Naravno. Minimalna plata 10k eura. Jer mozes da ga kupis i sa platom od 4k ali ces morati da zivis i radis za taj auto. Godisnje odrzavanje r8 ili slicnih prelazi 10k eura a ako se na to doda rata kredita od soma eura onda pola plate ode samo za auto. Nema smisla to raditi ako je neko iole normalan.

ne znam samo odakle ti ideja da je odrzavanje 10k eura

zasta brate?

ako otkaze menjac van garancije ??

ja nikad nisam radio ni na jednim kolima servis skuplji od 500e
Kasko za ovaj auto je oko 2000e, gume isto oko 1500e set, redovni servisi i sitna odrzavanja bez velikih kvarova oko 2000e. U dubaiju servisi su skuplji nego u srbiji i svaki servis za r8 je papren. Plus gorivo. Ne znam koja je cena u dubaiju mozda je dzabe ali svuda ti treba bar jos 1000e minimum mozda i 2. Skupi ti sve lepo i videces da nije ispod 10000e. Nisam racunao redovna kvalitetna pranja poliranja lickanja koja su o obavezna da bi auto bio u fulu to nije ipak Punto da da peres na cesmi i brises vlaznim maramicama:D

cls amg kosta isto koliko i r8 v8 tako da je i servis slican

ovaj cls imam godinu dana, moji godisnji troskovi su bili:

menjao sam gume - 1000e. al one traju bar dve godine
kasko osiguranje je 2.5% vrednosti vozila, za r8 v8 ako kosta 45000 ce biti oko 1200 e, ja sam platio 550e
ulje i filter je 150e
otkazao mi amortizer jedan - 400e
to su svi moji troskovi u godinu dana, ne racunajuci benzin, koji je 40 din litar

ne treba nista da se menja na kolima, ja cu ih prodati ove godine i necu imati nikakva vise ulaganja...
dakle sve zajedno je daleko daleko manje od 10k eura tj tacno 2100e
Ja ne mogu da pricam za dubai kakve su cene servisa. Kasko je prejeftino. Ja gledam koliko bi kostalo u Nemackoj ili CH ili AT. Obican redovan servis nije ispod 500e i to za neki bmw 5 ili A6. Kasko ne znam koliko je za r8 ali sigurno nije ispod 2500e. Set guma kosta 1200e minimum. E sad ako upadne vandredni kvar ko zna koliko moze da kosta. :D Plus gorivo koje sad nije toliko skupo ali se nakupi posto ce trositi 15-20 na 100. Ako predje preko 20 000 km onda nije malo.
A cene servisa i odrzavanja su sigurno vece za r8 nego cls. R8 se vodi kao supersportaki auto a cls luxuzna limuzina. U Nemackoj nema sanse da ti izadje ispod 10k eura godisnje bez vecih kvarova na menjacu ili motoru
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Scuderia napisao:
AcaKayak napisao:Ako napisem kom r8 je crklo i sta, sto mora cela Srbija da zna da je taj covek imao problem? Ne moze nikoga da zajebe jer je radjeno u ovlascenom.
A inace cela Srbija zna bas tog vlasnika od njih bar 15-20 na nase table.

Napisao sam ovo kao nemi postmatrac, bez trunke zajebancije i zelje za nekom raspravom. Uzima R8, ti mu napises da ne valja, al' ne smes reci zasto. Ne vidim(o) poentu poruke onda.
Pa ništa onda, džabe si čitao poruku. Napisano je da je pouzdan, ja sam napisao da nije, da li je to pomoglo ili ne je već do njega da odluči. Čak i sa svojim fantom izvorom imam bolji osnov za pisanje od osnova koji se koristi za 99% postova kao što su pisanje napamet i kojekakve slične gluposti.

Gledao sam R8 da kupim za sebe, našao primerak sa 20.000km i dobio info dok sam se raspitivao da im bez problema na toj kilometraži rikne motor. Eto, nadam se da sam sada bio malo precizniji.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kako ne rikne na rs4? Poznat je problem prljanja usisa al nisam cuo da im nesto cesto riknjavaju motori.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ROCK napisao:Kasko ne znam koliko je za r8 ali sigurno nije ispod 2500e.
4000-5000 je ful kasko za R8 u CH. Registracija još 1000. Znači 6000 ode bez startovanja motora :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

ftj napisao:Kako ne rikne na rs4? Poznat je problem prljanja usisa al nisam cuo da im nesto cesto riknjavaju motori.
Nisi onda dovoljno slušao :D
ROCK
Reactions:
Pridružio se: 17 Apr 2015, 23:08
Garaža: BMW F30 328i

Post od ROCK »

Floyd napisao:
ROCK napisao:Kasko ne znam koliko je za r8 ali sigurno nije ispod 2500e.
4000-5000 je ful kasko za R8 u CH. Registracija još 1000. Znači 6000 ode bez startovanja motora :)
I jbt :D Onda su godisnji troskovi 15k minimum. Lepo ja rekoh treba da radis i zivis za taj auto ako imas normalnu platu c.a 5k mesecno.
Moj drug za e200 2013 god placa full kasko 1500fr. Nisam verovao da je tolika razlika...
Odgovori