Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Okačiću večeras slike za vreme izgradnje pa proučite. Nisam se tada toliko bavio time. Bio sam srednjoškolac i mešao sam malter.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nisam uopste mislio na tu ulicu, vec na "Moze da se nadje plac u gradu".nenad.fil napisao:Pedja koliko ja znam Vozdovac je jos uvek grad, ili nisam u toku? Ulica je iznad ulice B. Jerkovica blizu TC Stadion... Nije uopste losa...pedja napisao:Slazem se, samo zavisi ko sta smatra gradom i sta zeli od same lokacije/placa/kuce.nenad.fil napisao:80.000 evra , Vanđela Tome 2,5 ara i kuća od 50 kvadrata na dva nivoa. Skoro kupljena, proverena informacija. Moze da se nadje plac u gradu samo treba dobro traziti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekome je grad Stari Grad, nekome i Bataja, a vala i Mladenovac. Sa druge strane, neko zeli veliki plac, bazen, pogled, nekome ne treba nista, makar bio opasan zidovima i zgradama... samo da je na odredjenoj lokaciji...
Sto se Vozdovca i V.Tome tice, znam tacno gde je. Da, grad je, ne morate se uznemiravati.
Jos je bolja varijanta ukoliko imas Opela u dvoristu

Salu na stranu, radio sam godinama u Kumodraskoj, sada sam u Ustanickoj i relativno dobro poznajem taj kraj. Sto se gradnje/kupovine kuce tice, da mogu da biram, nikada ne bih ziveo na delu koji ogranicavaju Autoput/Dusanovacki most-Kumodraska-Darvinova-Zaplanjska. Pojedini delovi su, blago receno, uzasni (pogotovo okolina Husove i PekeP) i najbolje bi bilo kada bi se sve lepo srusilo i ponovo izgradilo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
alooo bre, ja sam u centralnom delu Vojvode Stepe i nemam kucu ni dvoriste 

Brzine idu u H-a !!!

Gospodin iz kruga 14ice 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Veljo, šta je gore Blok ili Milja? 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Blok je bio avantura, greh iz mladosti... Miljakovac je u srcu 

droga, novac, miljakovac.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
sta fali Miljakovcu je li breeeee
prosle godine sam kupio plac u Miljakovackoj sumi, Miljakovacka ulica, ja sam zadovoljan....suma, mir i tisina. Evo za par nedelja krecem sa temeljem

prosle godine sam kupio plac u Miljakovackoj sumi, Miljakovacka ulica, ja sam zadovoljan....suma, mir i tisina. Evo za par nedelja krecem sa temeljem

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je ar koštao?
Sent from my D5503 using Tapatalk
- veljabandit
- Banned
8.000 eura... gradjevinsko zemljiste, naravno.
Ako neko hoce da mi bude komsija ima od istog vlasnika jos desetak ari na prodaju
Ako neko hoce da mi bude komsija ima od istog vlasnika jos desetak ari na prodaju

To mora neko sa torkom 
Edit - jel znaš koliko će te izaći opremanje placa po kvm?

Edit - jel znaš koliko će te izaći opremanje placa po kvm?
- veljabandit
- Banned
Ispod 400 Nm ne prihvatam za komšiju
Znam koliko će me koštati kuća, to sam dogovorio nedavno... 370 eur/m2 sa temeljem i dimnjakom, sistem kljuc u ruke... varijanta kuće sa debljim zidovima - energetski nivo A ... nivo C je oko 345 eur/m2 a nivo B je 355 eur/m2.

Znam koliko će me koštati kuća, to sam dogovorio nedavno... 370 eur/m2 sa temeljem i dimnjakom, sistem kljuc u ruke... varijanta kuće sa debljim zidovima - energetski nivo A ... nivo C je oko 345 eur/m2 a nivo B je 355 eur/m2.
Ma jes, treba se uzverati po tim vrletima 
Nemoj da te opremanje iznenadi

Nemoj da te opremanje iznenadi

dragan napisao:To mora neko sa torkom![]()

Au ovde bih svasta pisao ali treba vremena. 
Cena gradnje po m2 je kao kupovina auta na metar duzni. Ili na kilo.
Cena kuce se dobija predmerom i predracunom. Svakako postoji dacia a postoji i merc.. naravno opseg postoji ali puno parametara uz m2 definise konkretnu cenu. To su vise okvirne cene za standardne sisteme

Cena gradnje po m2 je kao kupovina auta na metar duzni. Ili na kilo.
Cena kuce se dobija predmerom i predracunom. Svakako postoji dacia a postoji i merc.. naravno opseg postoji ali puno parametara uz m2 definise konkretnu cenu. To su vise okvirne cene za standardne sisteme