Hot hatch
Re: Hot hatch
https://youtu.be/0Yebl4YgoRA
Mislim da je Focus RS sada best buy, sto se HH-eva tice.
Pocinje od 38.000e, neka primerak u fullu kosta jedno 42.000e, da uzmes popust, izadje 40k eura.
Super je sto dolazi sa PSS gumama u standardu, a ne kao ostali sto stavljaju neke polupremium Dunlope i ostala sranja
Pocinje od 38.000e, neka primerak u fullu kosta jedno 42.000e, da uzmes popust, izadje 40k eura.
Super je sto dolazi sa PSS gumama u standardu, a ne kao ostali sto stavljaju neke polupremium Dunlope i ostala sranja

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja mislim da je za većinu vozača Golf R bolja kupovina.
Focus RS je kao i Megan namenjen vozačima sa posebnom ukusom.
Ja sam se fascinirao kad sam video da novi a4 od 55k eura srize s nekim banana gumama za koje nikada nisam cuo, tako da kapa dole za forda!
Pa i jeste i nije.Focus je itekako upotrebljiv u svakodnevnoj voznji po gradu za razliku iz Megana.Doduse ja sam ih oba vozio 2012. ne verujem da se Megan nesto promenio sto se tice prakticnosti.Floyd napisao:Ja mislim da je za većinu vozača Golf R bolja kupovina.
Ja bih recimo bez problema vozio Fokusa za ove pare,oprostio bih mu i onu odvratnu plastiku na centralnoj tabli.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A i golf sa 50ks manje, kosta 10k eura vise sa ovakvom opremom, a za sada i dalje nema recaro sedista u ponudi.
Rekoh da je best buy, jer za 40k dobijes vrhunski opremljen auto, sa vrhunskim performansama, a opet, jako dinamicnog karaktera.
Ja sam bio veliki fan proslog rsa, koji bih danas vozio, da sam se ja pitao, pa sam tako i fan ovog, koji mi je ruzniji, ali ipak daleko bolji auto.
Ja retko gde mogu da zanemarim plastican enterijer, a ovo je jedan rod primera
Sent from my Sony
Rekoh da je best buy, jer za 40k dobijes vrhunski opremljen auto, sa vrhunskim performansama, a opet, jako dinamicnog karaktera.
Ja sam bio veliki fan proslog rsa, koji bih danas vozio, da sam se ja pitao, pa sam tako i fan ovog, koji mi je ruzniji, ali ipak daleko bolji auto.
Ja retko gde mogu da zanemarim plastican enterijer, a ovo je jedan rod primera

Sent from my Sony
Ima cak i doplata za kovane felne,a onda dobijes Pilot Sport Cup uz auto 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
U sustini, za dva soma imas ceo taj oaket sa recaro sedistima, oremium muzikom, kovanim felnama, cup dva gymama i jos neke stvari.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Samo da su malo lepse dizajnirali auto,bio bi bas vrhunski.
Ono sto je kod nas super jeste sto kasko trazi samo alarm za Forda , nije kao za VAG grupaciju , i sto mislim da svi Fordovi imaju neku super garanciju.
Ono sto je kod nas super jeste sto kasko trazi samo alarm za Forda , nije kao za VAG grupaciju , i sto mislim da svi Fordovi imaju neku super garanciju.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Focus RS i Civic type R su fenomenalna kola sa srcem i dušom, a smešteni u ružna tela. Pri tome ne mislim da im je styling u tim verzijama ružan...čak naprotiv - dizajneri su se potrudili maksimalno da iscede nešto iz tih nesrazmernih crta i u nekim detaljima uspeli, ali šta vredi kada je osnovni dizajn rogobatan...izdužene, previsoke, uske karoserije.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Civic ima sve samo ne usku karoseriju, da je šira, izleteo bi iz osnovnog segmenta...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ovaj civic je bleda kopije svemirca (mislim na izgled), spojler a la Mugen. Focus je mnogo skladniji i diskretniji a i lepsi. Kad se setim one reklame za civic dobro mi nije, prava zver jaka i ne lepa na oko.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Uzak je Civic u odnosu na svoju visinu I dužinu
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa nikad Civic nije bio uzak za svoju širinu ili visinu ako pogledaš sve generacije al ajd...
Boringly average, but also perfect for school run mums