Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Svemirac 1.8 u sport opremi i milina! Mislim da je atraktivniji od gtc, pouzdani su, uglavnom su ovde kupljeni...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iznutra definitivno atraktivniji, spolja je vec svaki na svoj nacin lep.. Ipak mi je skladniji GTC, ali svemirac 1.8 mi se mnogo 'dja 

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
uuu al je ovaj dobar
Samo je motor malo slabasan...
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... e_gt_line/

Samo je motor malo slabasan...
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... e_gt_line/
Brzine idu u H-a !!!

A u A3 ti 102 ks ok.
Kad smo ti rekli da je to malo filozofski si odgovorio
Kad smo ti rekli da je to malo filozofski si odgovorio
tako da ti je ovaj motor tamanDay Walker napisao:Pa i u Astri je, nema tu neke Bog zna kakve razlike..

- Day Walker
Cekao sam ko ce da zagrize
Fora je sto ovaj izgleda nabijeno i sportski, a realno A3 ga sprzi
Al izgleda odlicno u ovoj boji i GT line-u

Fora je sto ovaj izgleda nabijeno i sportski, a realno A3 ga sprzi

Al izgleda odlicno u ovoj boji i GT line-u
Brzine idu u H-a !!!

ma jesi lud da uzmes taj krs
ovaj megan ima bolje performanse od a3 1.6b, kao i od tvoje stare astre, u to nemoj da sumnjas. nije trkac, ali sa 6 dobro slozenih brzina se lepo vozi......
gt line paket opreme je odlican, nadji negde auto sa njim ( mozes i ovaj konkretno, pa da provozas ) pa ces videti...

ovaj megan ima bolje performanse od a3 1.6b, kao i od tvoje stare astre, u to nemoj da sumnjas. nije trkac, ali sa 6 dobro slozenih brzina se lepo vozi......
gt line paket opreme je odlican, nadji negde auto sa njim ( mozes i ovaj konkretno, pa da provozas ) pa ces videti...
Ako covek hoce Audi, onda mu ni GT-dzidzi-midzi-stagod Renault nece biti dovoljan za srecu. Moze da se zavarava neko vreme, ali uvek ce biti "bolje da sam uzeo A3-jku".
Isto ko ja i moje majmunisanje sa 320d samo zato sto je bio na akciji.
Isto ko ja i moje majmunisanje sa 320d samo zato sto je bio na akciji.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sve sve ali ovaj Pertini enterijer u Megiju ne bih mogao da svarim nikad 

+1Texonja napisao:Ako covek hoce Audi, onda mu ni GT-dzidzi-midzi-stagod Renault nece biti dovoljan za srecu. Moze da se zavarava neko vreme, ali uvek ce biti "bolje da sam uzeo A3-jku".
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nemozes ovde tacno da kazes "bolji je ovaj ili onaj".
Svaki je dobar na svoj nacin i svaki ima prednosti i mane.
A3 je matori model sa najgorim mogucim motorom a pride i klotara stara 4-5 godina.
Ovaj Megan je s'druge strane skoro nov, sa lepom opremom i motorom koji je nista losiji od Audijevog.
Sta je bolje uzeti od ova dva je relativna stvar ali mislim da se ni sa jednim neces preterano zeznuti.
Nego vidim ja da ces i ti ko i ja da nabrajas sve modele a onda uzeti novu Corsu ili Astru klasik
Svaki je dobar na svoj nacin i svaki ima prednosti i mane.
A3 je matori model sa najgorim mogucim motorom a pride i klotara stara 4-5 godina.
Ovaj Megan je s'druge strane skoro nov, sa lepom opremom i motorom koji je nista losiji od Audijevog.
Sta je bolje uzeti od ova dva je relativna stvar ali mislim da se ni sa jednim neces preterano zeznuti.
Nego vidim ja da ces i ti ko i ja da nabrajas sve modele a onda uzeti novu Corsu ili Astru klasik

pa onda neka kupi a3 ako vec zna sta hoce...Texonja napisao:Ako covek hoce Audi, onda mu ni GT-dzidzi-midzi-stagod Renault nece biti dovoljan za srecu. Moze da se zavarava neko vreme, ali uvek ce biti "bolje da sam uzeo A3-jku".
ja samo kazem da je to jedan prilicno dobar paket opreme za te pare i klasu, kako god izgledao ( a ne vidim po cemu izgleda lose ). urose jesi li seo nekad u takav auto ili to samo ovako sa slika?

- Day Walker
Veruj mi Dragane da sam prilicno siguran da moja Astra ide lepse od tog Megana, jer je laksa, a tih 10ks, sigurno nece nadoknaditi tu razliku...
Sto se tice izbora, ko zna sta ce biti na kraju... sve zavisi od toga da li ce u pitanju biti nov ili polovan..
A dam 12k za megana 1.6, tesko..
Sto se tice izbora, ko zna sta ce biti na kraju... sve zavisi od toga da li ce u pitanju biti nov ili polovan..
A dam 12k za megana 1.6, tesko..
Brzine idu u H-a !!!

Apsolutno se slažem, ali se onda kaže "oću Audi", a ne Renoovih 110 ks je slabo, a Audijevih 102 ks baš koliko treba.Texonja napisao:Ako covek hoce Audi, onda mu ni GT-dzidzi-midzi-stagod Renault nece biti dovoljan za srecu.
- Day Walker
Pajo naravno da je tih 110ks u meganu jace od 102 ks u Audiu, ali isto tako taj audi ne izgleda kao zver sa 150ks, kao ovaj Megan, a unutra slabasan motorcic.. na to sam mislio... 

Brzine idu u H-a !!!