Hot hatch
Re: Hot hatch
Ako platim auto preko 40k evra, naravno ću gledati i enterijer i naravno da je R tu mnogo bolji. Iako zanemarljivo lošije ubrzava na pravcu a verovatno i je lošiji i na stazi, kao celina je mnogo bolji auto.
Zato sam i napisao da je RS namenjen vozačima sa posebnim ukusom... onima koji će svaki drugi vikend na stazu i kojima su jedino performanse bitne. Takvih ovde među aktivnim članovima ima jednocofren broj...
Zato sam i napisao da je RS namenjen vozačima sa posebnim ukusom... onima koji će svaki drugi vikend na stazu i kojima su jedino performanse bitne. Takvih ovde među aktivnim članovima ima jednocofren broj...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Prerano je da stavljaš Focus u uzak krug hard core hh kojima su samo perfomanse u prvom planu. Auto ima petoro vrata, veliki prtljažnik i ako ćemo pričati napamet unapred nije ništa više hardcore od Audi RS3 ili Mercedes A45. Ufiksirao si unapred da je nekvalitetan i da je hardcore, a to je već problem tvoje percepcije Forda, Focusa i hh.
Mislim da je ovde problem što auto najavljuje da je opasno dobar, a to je nekima teško da priznaju, pa je onda bolje staviti ga u nišu koja mu sužava ciljnu grupu da bi mu se time odrekla mogućnost da parira svakome.
Mislim da je ovde problem što auto najavljuje da je opasno dobar, a to je nekima teško da priznaju, pa je onda bolje staviti ga u nišu koja mu sužava ciljnu grupu da bi mu se time odrekla mogućnost da parira svakome.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Uvek je bio dobra zujalica kao i megane RS...Ali mi nesto mnogo tih 45000 evra ili 38000 EUR, svejedno
- starac vujadin
Ne znam da li ima mnogo hh koji nude bolji odnos ks/eur.
Starac - dežurni borac za mesto američke auto industrije na forumustarac vujadin napisao:Mislim da je ovde problem što auto najavljuje da je opasno dobar, a to je nekima teško da priznaju, pa je onda bolje staviti ga u nišu koja mu sužava ciljnu grupu da bi mu se time odrekla mogućnost da parira svakome.

Nemam nista protiv Focusa. To što se meni ne sviđa je stvar ukusa ali solidan je to auto.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Dobro bre Starac, koliko puta da ti ponovimo da je R bolji auto ? Sporiji je, losiji na stazi, skuplji...al je bolji.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da je bolji.
Loše ti ide ironija
Sad možeš da kreneš da vređaš...
Loše ti ide ironija

Sad možeš da kreneš da vređaš...
- starac vujadin
Tako lepo kaži - ne sviđa ti se. Nemoj mu pridavati negativne epitete koji se još nisu potvrdili u stvarnosti da bi opravdao ono što osećaš. Na kraju dolazimo do onog poslednjeg epiteta koji si mu dao - "...Ford je"
Focus je globalni autmobil, a najpre nemački automobil i najmanje je projektovan za američko tržište.
Starac je neuspešni borac za objektivno sagledavanje automobila i automobilskih pojava na ovom forumu. Ako pogledaš postove o američkim kolima videćeš da se javljam na manje od 50% takvih postova...znači ne dežuram, a sve ću manje "dežurati". Ali, i to što nekolicina mojih komentara i priča o američkim kolima bode nekim ljudima oč i smeta govori mnogo toga
Veljo, i meni se Golf 7 mnogo sviđa i onako na prvu loptu pre bih ga uzeo kao Focusa, ali ne toliko da ne bih promenio mišljenje i da bih u sebi nalazio izmišljene razloge zašto mi se ne sviđa.

Focus je globalni autmobil, a najpre nemački automobil i najmanje je projektovan za američko tržište.
Starac je neuspešni borac za objektivno sagledavanje automobila i automobilskih pojava na ovom forumu. Ako pogledaš postove o američkim kolima videćeš da se javljam na manje od 50% takvih postova...znači ne dežuram, a sve ću manje "dežurati". Ali, i to što nekolicina mojih komentara i priča o američkim kolima bode nekim ljudima oč i smeta govori mnogo toga

Veljo, i meni se Golf 7 mnogo sviđa i onako na prvu loptu pre bih ga uzeo kao Focusa, ali ne toliko da ne bih promenio mišljenje i da bih u sebi nalazio izmišljene razloge zašto mi se ne sviđa.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A jebiga Flojd, na svakih par strana potpaljuješ i onda počinje trovanje teme, bilo bar 10 puta, dosadno je
Znači nemam prava da obrazložim zbog čega je za mene R bolja kupovina i zašto smatram da RS nije best buy?
Starac, priča je počela kad je Heroj napisao da je RS best buy u HH klasi. Ja sam napisao moje mišljenje zašto to nije da bi se priča kao i uvek razvodnila.
Odjavljujem se iz ove teme
Starac, priča je počela kad je Heroj napisao da je RS best buy u HH klasi. Ja sam napisao moje mišljenje zašto to nije da bi se priča kao i uvek razvodnila.
Odjavljujem se iz ove teme

Prosečan vozač će u svim aktuelnim hh modelima biti brži nego u fokusu rs jer auto nema automatski menjač, ako već pričate o detaljima uzmite to u obzir.
Manuelni menjač se poredi s automatikom samo u idealnoj brzini i nikad više. Na stazi moraš da budeš majstor da bi se i približio automatiku.
Što se tiče samih auta, sviđaju mi se mnogo i rs i r, ne znam kog bih pre uzeo. A45 mi ostaje favorit.
Manuelni menjač se poredi s automatikom samo u idealnoj brzini i nikad više. Na stazi moraš da budeš majstor da bi se i približio automatiku.
Što se tiče samih auta, sviđaju mi se mnogo i rs i r, ne znam kog bih pre uzeo. A45 mi ostaje favorit.
Floyd, ja nisam rekao da je najbolji HH, nego da je najbolji odnos dobijeno, ulozeno.
Ja recimo ne bih radije vozio Ra, jer je previse izolovan za moj ukus.
Nije mi bitno toliko da ide brzo, koliko da meni daje osecaj brzine.
Jos uvek nisam video tvoje argumnte za to da je Golf bolji auto, osim sto ima kvalitetniji enterijer.
Nije Focusov enterijer bas ni toliko kriminalan koliko si ti istripovao.
I opet racunaj da Golf kosta 10k vise sa opremom, a iskreno, ne vidim sta nudi da je vredno tih 10k u HH klasi.
Sent from my Sony
Ja recimo ne bih radije vozio Ra, jer je previse izolovan za moj ukus.
Nije mi bitno toliko da ide brzo, koliko da meni daje osecaj brzine.
Jos uvek nisam video tvoje argumnte za to da je Golf bolji auto, osim sto ima kvalitetniji enterijer.
Nije Focusov enterijer bas ni toliko kriminalan koliko si ti istripovao.
I opet racunaj da Golf kosta 10k vise sa opremom, a iskreno, ne vidim sta nudi da je vredno tih 10k u HH klasi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako je njemu argument da mu je auto udoban i da ima savršen menjač, naravno da je golf bolji auto.
To što bi ti da više osetiš brzinu je takođe validan argument, ali ne vidim kako on treba da dalje objašnjava kad je rekao da mu prednosi fokusa jednostavno nisu bitne?
To što bi ti da više osetiš brzinu je takođe validan argument, ali ne vidim kako on treba da dalje objašnjava kad je rekao da mu prednosi fokusa jednostavno nisu bitne?
Ali kako zna da je Focus neudoban?
Drugo, jesam li ja negde rekao da njemu ne treba da bude bolji, ili samo da sam ja pricao za ulozeno/dobijeno?
Istina, zaborravio sam te argumente, zaoamtio samo za enterijer.
Drugo, jesam li ja negde rekao da njemu ne treba da bude bolji, ili samo da sam ja pricao za ulozeno/dobijeno?
Istina, zaborravio sam te argumente, zaoamtio samo za enterijer.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3