Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Ne znam sta ti je smesno, kad to i sami Rusi kazu.kvcali napisao: kaze neki dan garavi da rusi ne umeju nista da proizvedu
ahahahahaaa
Rusi shvatili: Ovako ne ide, idemo na plan B
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pukli su kao zvečka. Jedino što im je još uvek za respekt su prirodna bogatstva i vojna mašinerija.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
^^^
Ma sitnica sta ces, jadni oni
Ma sitnica sta ces, jadni oni

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma kao zvečke, ništa od njih nema, vid'o Floyd na švapskim vestima a švabe ne lažu 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ne nego čuo lično od Rusa koji živi ovde a kome je familija tamo. Rublja je potonula, pa srednja klasa jedva vraća stambene kredite koji su indeksirani u CHF i USD. Ja nisam verovao... mislio sam da je to praksa samo u banana državama.
- Vladapetr
Ne može ti iskustvo jednog čoveka niti njegove bliže okoline biti adekvatno za ocenu stanja onolike države. Evo ti ovde, kad bi strejndžeri pitali nekoga kakvo je stanje u Srbiji dobio bi odgovor ili da smo u nezadrživom naletu ka boljem sutra ili da je rasprad sistema jer ovi syebaše sve što su dohvatili. A oba odgovora bi se vrlo živopisno argumentovala.
A ovo za banana države nisam razumeo šta si hteo da kažeš, takvim državama pada valuta ili takve države dozvoljavaju kredite u drugoj valuti?
A ovo za banana države nisam razumeo šta si hteo da kažeš, takvim državama pada valuta ili takve države dozvoljavaju kredite u drugoj valuti?
Osnova jake ekonomije je jaka valuta. Ako se privreda i banke u nekoj državi radije "drže" strane valute, onda o takvoj državi ne treba govoriti kao o nekoj svetskoj ekonomskoj sili.
Ej sila a veštački im oborili cenu nafte i krah
Ej sila a veštački im oborili cenu nafte i krah

- Vladapetr
U pravu si, kakva sila
I Amerika je kesa obična, ej par bankara im izazove svetsku krizu 
Stvarno mi je neverovatno da odrastao čovek tako klinački naloženo tumači svetsku ekonomiju.

Stvarno mi je neverovatno da odrastao čovek tako klinački naloženo tumači svetsku ekonomiju.
Pa čitav svet se zadužuje u dolarima, jer su sve banke iz USA.
Kakav emotivno - rusofilski post... nek si mi rekao breVladapetr napisao:U pravu si, kakva silaI Amerika je kesa obična, ej par bankara im izazove svetsku krizu

Amerika je isto u problemu ali oni osim energenata imaju i neku industriju koja svoje proizvode prodaje u celom svetu.
Zar vam ove priče, ne liče na one dečije: "Moj tata je jači od tvog." 

Cak i kada potpredsednik ruske vlade izjavi nesto, simpatizeri kod nas odbijaju da prihvate.
Odavno sam skapirao da je predstavljanje cinjenica i neka dublja analiza situacije bezpoentna.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Vladapetr
Ja rusofil!? Hahaha koja tuga. Ali shvatam poentu, velikom delu populacije je nemoguće pojmiti da kad ti neko kaže da lupaš to ne mora nužno da znači da je taj neko plaćen ili ostrašćen.Floyd napisao:Kakav emotivno - rusofilski post... nek si mi rekao breVladapetr napisao:U pravu si, kakva silaI Amerika je kesa obična, ej par bankara im izazove svetsku krizu
Amerika je isto u problemu ali oni osim energenata imaju i neku industriju koja svoje proizvode prodaje u celom svetu.