O presretačima
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: O presretačima
Ovo nije kod Rume, jezik pregriz'o
Ovo je kod Dobanovaca.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Day Walker napisao:Nexte, ti li si?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne, ne.
Isti f10 uzima meru Panameri kod Simanovaca sad
Nije mogla pobeci?
pffff, krsh
Kazu ljudi da su se presretaci razmileli svuda po Srbiji. Ovde hvataju po atarima, na nekim nebuloznim putevima, gde voze ljudi 90-100 i slicno.
pffff, krsh
Kazu ljudi da su se presretaci razmileli svuda po Srbiji. Ovde hvataju po atarima, na nekim nebuloznim putevima, gde voze ljudi 90-100 i slicno.
Nikaragva, cvikas od A8ice po Veterniku sto ide?
Nije valjda da se i do BP neko voza u presretacu? 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sto posto. Pa ima ih i ovde okolo Pozarevca. Put ka VG recimo, pre neki dan su bili bas.
Treba love.
Ja tamo kao po jajima vozim, samo čekam da me uhvati radar na nekom od onih mesta gde je ograničenje 80,pa onda 200 metara 60kmhH4wkeye napisao:Sto posto. Pa ima ih i ovde okolo Pozarevca. Put ka VG recimo, pre neki dan su bili bas.
- H4wkeye
To kod Atlantik 2 pumpe je 60, tu i stoji radar uglavnom ali gadja ove sto dolaze ka pumpi. A inace ka VG celim putem ima radara, po selima itd.
Ima i kod skretanja za zabelu, i na još jednom mestu čini mi se
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dok ne pohvata konce u ostalim stvarima, Rebić nagazio na ono što zna da radi...
Budalaština.
Ne cvikam, vozim ja normalno, u naselju pogotovo.
Ali očas posla se čovek na magistrali opusti i pređe recimo 90, što je realno smejurija, samo što se više niko ne smeje.
Ne cvikam, vozim ja normalno, u naselju pogotovo.
Ali očas posla se čovek na magistrali opusti i pređe recimo 90, što je realno smejurija, samo što se više niko ne smeje.
Danas presretac na Simanovcima, pa u povratku kod Aerodroma.
Posle krenem za Kg, povratak ka Batocini A6 divlja, pretice preko pune i pojavljuje se Pajero patrolni koji ga zaustavlja na ulazu u Batocinu.
U Nisu 3 patrole u 500m, i dodjem u Bg, dva puta me zaustave i jos 3-4 punkta sa alko testovima u prolazu

Posle krenem za Kg, povratak ka Batocini A6 divlja, pretice preko pune i pojavljuje se Pajero patrolni koji ga zaustavlja na ulazu u Batocinu.
U Nisu 3 patrole u 500m, i dodjem u Bg, dva puta me zaustave i jos 3-4 punkta sa alko testovima u prolazu

- H4wkeye
Radi se pojacano jos od pre par nedelja. Broj kazni u PO se duplirao, cak i vise. 467 prekrsajnih naloga proslje nedelje. I 156 prijava.