Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Znači da si težak kao crna zemlja xD
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tex je bre kao grancica
Ma za grad je sve preko 80 ks dovoljno, 100 optimalno..
Samo sam rekao da je glupavo imati napumpan auto bez snage..

Ma za grad je sve preko 80 ks dovoljno, 100 optimalno..
Samo sam rekao da je glupavo imati napumpan auto bez snage..
Brzine idu u H-a !!!

Sto glupo?Day Walker napisao:Samo sam rekao da je glupavo imati napumpan auto bez snage..

Heheh, aj ja kupim fluensa i menjamo se za felne, pa neće biti napumpan 
Bez zezanja, ovaj auto cenim da je nekih 17k bio nov, a da ovaj ide za 11.5, možda i 11k. Činjenica je da bi agresivnom izgledu lepo leglo još konja, ali opet ni 110ks nije malo, 10,5s do stotke je skroz ok, ima puno opreme, šesta brzina kad hoćeš da malo troši, litar ulja je ispod 500rsd...
Ako spusti cenu, ovo je sasvim dobra kupovina...

Bez zezanja, ovaj auto cenim da je nekih 17k bio nov, a da ovaj ide za 11.5, možda i 11k. Činjenica je da bi agresivnom izgledu lepo leglo još konja, ali opet ni 110ks nije malo, 10,5s do stotke je skroz ok, ima puno opreme, šesta brzina kad hoćeš da malo troši, litar ulja je ispod 500rsd...
Ako spusti cenu, ovo je sasvim dobra kupovina...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ali znaju za Audi.Floyd napisao:Sto glupo?Day Walker napisao:Samo sam rekao da je glupavo imati napumpan auto bez snage..
ne znaju mnogo sta je snaga ali znaju sta je lepo

Širim haos!
Ja DW razumem u pogledu sortiranja sta dolazi u obzir a sta ne.
Neko ima predrasude, neko formira misljenje zbog ovoga, neko zbog onoga, nesto je stvar navike, igrati na proverenom terenu... Sta god i kako god, ali treba postovati covekovu odluku "necu Francuze, necu Italijane". Nekome se svidja nekome ne, ali to je tako i gotova prica
Bolje i to nego kad bi neko i sve i nista pa se krene sa preposukama od kgPunta do majbaha.
Tako da po meni, kad covek nece onda i nema poente dalje pominjati taj Megan. Bez obzira sto bih recimo ja, gledano iz mog ugla, bio zadovoljan istim trenutno. Svako ima svoj ugao gledanja.
Jedino... ako sam dobro ispratio sam DW je okacio oglas tog renoa... Tu je, recimo, pokazao da bi ipak mozda pod odredjenim okolnostima i vozio ono od sto zapravo zaobilazi.
@m.m. da, dovoljno ce biti da u kaficu izbaci kljuceve na sto i vec zna da nece kuci sam.
Neko ima predrasude, neko formira misljenje zbog ovoga, neko zbog onoga, nesto je stvar navike, igrati na proverenom terenu... Sta god i kako god, ali treba postovati covekovu odluku "necu Francuze, necu Italijane". Nekome se svidja nekome ne, ali to je tako i gotova prica
Bolje i to nego kad bi neko i sve i nista pa se krene sa preposukama od kgPunta do majbaha.
Tako da po meni, kad covek nece onda i nema poente dalje pominjati taj Megan. Bez obzira sto bih recimo ja, gledano iz mog ugla, bio zadovoljan istim trenutno. Svako ima svoj ugao gledanja.
Jedino... ako sam dobro ispratio sam DW je okacio oglas tog renoa... Tu je, recimo, pokazao da bi ipak mozda pod odredjenim okolnostima i vozio ono od sto zapravo zaobilazi.
@m.m. da, dovoljno ce biti da u kaficu izbaci kljuceve na sto i vec zna da nece kuci sam.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jeste Stepo ali "olimpijiski krugovi" daju veću mogućnost izbora. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
Sta sad ispade da kruzici, zapravo, predstavljaju nacin dolaska do droljica
Ako mi za to treba auto u ovim godinama, onda bolje da ga odsecem.....
Elem, naravno da bih uvek radije vozio Audi A3 nego Megan, i mislim da bi se sa tim slozili svi, ipak je to premium bez obzira sto taj 1.6 ide sporije od renoovog 1.6... Cik da vidim da li ce neko izabrati reso pre no naudi za otprilike isti novac i isti motor...

Ako mi za to treba auto u ovim godinama, onda bolje da ga odsecem.....
Elem, naravno da bih uvek radije vozio Audi A3 nego Megan, i mislim da bi se sa tim slozili svi, ipak je to premium bez obzira sto taj 1.6 ide sporije od renoovog 1.6... Cik da vidim da li ce neko izabrati reso pre no naudi za otprilike isti novac i isti motor...
Brzine idu u H-a !!!

Ako je Reno (Opel, Ford, Mazda, Honda, nebitno), 2-3 godine mladji, opremljeniji od Audija, prešao 30000km manje, jeftinije održavanje i manja verovatnoća krađe - pre bih uzeo to nešto nego Audija, pogotovo A3.
A4 i veći su već druga priča.
A4 i veći su već druga priča.
Poslednja izmena od nixa u 02 Jul 2012, 14:10, izmenjeno 2 puta ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zaboravih da dodam i kasko (koji ćeš verovatno uzeti za taj noviji auto), koji je za Audija verovatno dosta skuplji...
- Day Walker
rekao sam otprilike istog stanja...
I sta se svi brinete za kradju, alarm + sapa + kasko samo za kradju su standardni kod mene..
I sta se svi brinete za kradju, alarm + sapa + kasko samo za kradju su standardni kod mene..
Brzine idu u H-a !!!

Pa to je glupo porediti...
Gde naći Audija sa kožom + grejanje sedišta, dvozonskom klimom, 17, tempomat, 10 airbagova, el sklopivi retrovizor, recaro, 2011god, manje od 30000km, za 11-12k... Takav Audi košta mnooogooo više...
Gde naći Audija sa kožom + grejanje sedišta, dvozonskom klimom, 17, tempomat, 10 airbagova, el sklopivi retrovizor, recaro, 2011god, manje od 30000km, za 11-12k... Takav Audi košta mnooogooo više...
- Day Walker
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ekozaauto/
Ima vise km, vise god. ali je i mnogo bolji... Naravno i cena mu je niza, i sigurno moze jos nize...
Ili ovaj... skuplji, al srazmerno toj ceni i bolji
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 3_20_tfsi/

Ima vise km, vise god. ali je i mnogo bolji... Naravno i cena mu je niza, i sigurno moze jos nize...

Ili ovaj... skuplji, al srazmerno toj ceni i bolji
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 3_20_tfsi/
Brzine idu u H-a !!!

Ako baš hoćeš Audija, a možeš da se isprsiš za ovog drugog to je pravi izbor (nije teško zaključiti
). Malo prešao, dobar motor, imaš servisnu istoriju i plus cena može dole. Ovaj drugi em je 8 godina star, niti ima serv. knjigu, niti je kupljen kod nas, a dizel. Daleko je on od ovih 90kkm, a na oglasima je od 7.4.2011. Dobrog Audija je od tad mogao da proda 50 puta.

Имам једно потпитање...