Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Meni je mnogo 11k za auto star 7 godina, C segment... Jesu pred*kani, to stoji, ali mnogo je to para... Daš tvoj pouzdan auto, za dve godine mladji doplatiš 5-6k evra...približna kilometraža... Mnogo je bre...
Ovaj od 16k je već ozbiljniji, ali je i 16k... Između Gt line i tog audija je razlika tvoja Astra + 500e (tj. ozbiljan auto)... Pazi, ako već daješ svoju Astru koja je odlična, onda bar treba da uzmeš par godina mlađi od te Astre... To je moje mišljenje...
Pa ova Astra je 3x bolja kupovina od tih Audija...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... a_j_cosmo/
Ovaj od 16k je već ozbiljniji, ali je i 16k... Između Gt line i tog audija je razlika tvoja Astra + 500e (tj. ozbiljan auto)... Pazi, ako već daješ svoju Astru koja je odlična, onda bar treba da uzmeš par godina mlađi od te Astre... To je moje mišljenje...
Pa ova Astra je 3x bolja kupovina od tih Audija...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... a_j_cosmo/
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
ove A3 sto sam postavio ne bih kupio vec sam naveo mogucnost pronalaska sa dobrom opremom i motorizacijom...
Najveca glupost bi bula uzeti jos jednu istu Astru i to slabiju, e tu bi se vec smorio
Meni kao racionalna kupovina izgleda honda Civic 1.8 i to cu prvo juriti ako uzimam polovni
Najveca glupost bi bula uzeti jos jednu istu Astru i to slabiju, e tu bi se vec smorio

Meni kao racionalna kupovina izgleda honda Civic 1.8 i to cu prvo juriti ako uzimam polovni
Brzine idu u H-a !!!

Nije da ih nema, ali su besno skupi, tj prelaze cenu od 10,11k koliko imam utisak da je granica...
Još ranije sam napisao da ili novi (corsa, klasik 3) ili mladi civic sport 1.8, audi za taj novac je bzvz...
Još ranije sam napisao da ili novi (corsa, klasik 3) ili mladi civic sport 1.8, audi za taj novac je bzvz...
- Day Walker
Sve zavisi od Milana... Ja sam ga nalozio i na 4x4 ponovo, al prvo da prodam Astru...
Brzine idu u H-a !!!

SX4 ili...?
Ima li interesenata za Astru?
Ima li interesenata za Astru?
- Day Walker
ne za nesto vece tipa antara, vitara ili x3 tetkin..
A za astru niko ne zove, samo se jedan sa opel foruma raspituje..
A cale mi rece da se najverovatnije dog. sa stricem da on preuzme astru, sto bi bio najbolji scenario..
A za astru niko ne zove, samo se jedan sa opel foruma raspituje..
A cale mi rece da se najverovatnije dog. sa stricem da on preuzme astru, sto bi bio najbolji scenario..
Brzine idu u H-a !!!

To je već ozbiljna priča... A za Astru bi to realno bilo najbolje rešenje...

antara je solidan autic, velik je taman toliko da je udoban za duza putovanja, a da i po gradu moze da se koristi. u sustini antara i chevy captiva su jedan te isti auto, samo je pitanje tvog afiniteta

samo koliko se secam na njega ide neka besna dimenzija guma, pa ne znam da li ce ti to biti problem, a za odrzavanje je dizel sasvim solidan-tj. nit skup, a ni jeftin.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Antara i Captiva su se toliko loše pokazale... Nemci kažu da je bolje da Opel i nema SUV ... gledam,ne priznaju garanciju za set kvačila koje se raspadne za 20ak k km dok je još u garanciji...
Meni je Antara bila jedno veliko sranje još kad se pojavila, a mišljenje do sad nisam ni malo promenio. Ne znam kako su mogli posle Frontere da izbace ovakav SUV.
Имам једно потпитање...
Opet cu ponoviti, ne znam koliko je pametno dati proveren i pouzdan auto pa doplatiti za neki malo mladji koji je vozio ko zna ko i ko zna kako.
Ili uzmi mladjeg polovnjaka (do 2 godine i 50kkm) ili novo i uzivaj.
Ovo ti kazem jer sam i sam imao slicnu dilemu.
Tacno je da su polovnjaci preko 5 godina starosti i preko 100kkm, finansijski gledano dobra kupovina jer im tada cena najvise padne.
Ali ustede u celoj prici moze biti ali i nemora jer potencijalne popravke mogu da kostaju puno.
Evo i jedan dobar primer:
http://polovniautomobili.com/oglas22996 ... 8_confort/
Ok, prelazi tvoj budzet za nekih 3000e ali ce ti se kasnije sve to vratiti.
Eksploatacija ovog auta ce kostati neuporedivo manje nego neke premium izvozane rage.
Ili uzmi mladjeg polovnjaka (do 2 godine i 50kkm) ili novo i uzivaj.
Ovo ti kazem jer sam i sam imao slicnu dilemu.
Tacno je da su polovnjaci preko 5 godina starosti i preko 100kkm, finansijski gledano dobra kupovina jer im tada cena najvise padne.
Ali ustede u celoj prici moze biti ali i nemora jer potencijalne popravke mogu da kostaju puno.
Evo i jedan dobar primer:
http://polovniautomobili.com/oglas22996 ... 8_confort/
Ok, prelazi tvoj budzet za nekih 3000e ali ce ti se kasnije sve to vratiti.
Eksploatacija ovog auta ce kostati neuporedivo manje nego neke premium izvozane rage.
- Day Walker
Slazem se sa svim sto si napisao, ali ovaj civic nikako... Jbga mnogo mi je ruzan za razliku od predhodnika....
Dobio sam malopre odlicnu ponudu o kojoj cu razmisliti dobro:
Opel Corsa 1.3 cdti 90ks, od opreme sve:
crna lakirana unutrasnjost, digitalna klima, bord comp onaj veliki, kozni mf volan, alu felne, 6 vazdusnih jastuka i zavese, aux i ti prikljuchci, itd.
za 12.500e i jos -1000e od subvencije drzave..
Ovo mi deluje kao odlicna ponuda jer sam vozio ovakav auto i odlican je..
Dobio sam malopre odlicnu ponudu o kojoj cu razmisliti dobro:
Opel Corsa 1.3 cdti 90ks, od opreme sve:
crna lakirana unutrasnjost, digitalna klima, bord comp onaj veliki, kozni mf volan, alu felne, 6 vazdusnih jastuka i zavese, aux i ti prikljuchci, itd.
za 12.500e i jos -1000e od subvencije drzave..
Ovo mi deluje kao odlicna ponuda jer sam vozio ovakav auto i odlican je..
Brzine idu u H-a !!!

EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
koja veverica od auta
Kupi Civiiiic 

koja veverica od auta

@DW
Civic sam onako pomenuo jer vidim da se pisalo o njemu...ti najbolje znas sta ti odgovara.
Cena za Corsu uopste nije losa posebno kad se uzme u obzir dobra oprema i ne tako slab motor.
@Heroj
Ja znam mnogo vise primera da su ljudi imali problema sa polovnjacima nego obrnuto. Drugar koji je bio veliki zagovornik kupovine polovnjaka je posle par pehova sa Touaregom rekao da nema sanse vise polovno da uzme.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Civic sam onako pomenuo jer vidim da se pisalo o njemu...ti najbolje znas sta ti odgovara.
Cena za Corsu uopste nije losa posebno kad se uzme u obzir dobra oprema i ne tako slab motor.
@Heroj
Ja znam mnogo vise primera da su ljudi imali problema sa polovnjacima nego obrnuto. Drugar koji je bio veliki zagovornik kupovine polovnjaka je posle par pehova sa Touaregom rekao da nema sanse vise polovno da uzme.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Day Walker
Uh i tek sad vidim da je 95ks a ne 90ks koliko su pre imali 

Brzine idu u H-a !!!