Auto sijalice
Re: Sijalice za farove
Možeš da svratiš i do Agrohima u Duvaništu, obično imaju na lageru Night Breaker Unlimited, ako nije pristupačno za zamenu mogu i oni da ti zamene za par stotina dinara.
Hvala na informacijama, sa night breaker necu da pogresim sto se tice jacine svetla i osvetljenja? 

Neces, ja ih stavio pre 3-4 godine.
Nećeš, koristim ih godinama, sad sam jedva našao za Mazdu u verziji H11, razlika u odnosu na one koje su došle fabrički je ogromna.Dunja napisao:Hvala na informacijama, sa night breaker necu da pogresim sto se tice jacine svetla i osvetljenja?
Vrlo lepo osvetljavaju i po kiši kad je mokar i slabo obeležen asfalt, to mi je najviše smetalo sa fabričkim sijalicama.
Gde nabavljaš sijalice night breaker?
Pogledaj postove iznad, imaš sajt, piše da probaš u Agrohim-u..., u Metro-u...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja zamenih na Fabiji sijalice. Stavio Philips, mislim da su Vision Plus 60% i razlika je vise nego primetna u odnosu na one koje su bile u farovima.
Bile su i neke 130%, ali da ne preteram
Uglavnom , otisao u Altios i trazio korektne sijalice, da ne vuku na ksenon po boji, a da budu kompromis osvetljenja i veka trajanja...
Bile su i neke 130%, ali da ne preteram

Uglavnom , otisao u Altios i trazio korektne sijalice, da ne vuku na ksenon po boji, a da budu kompromis osvetljenja i veka trajanja...
Neka sljakaju godinu dana, zadovoljan sam! Cena mi nije bitna, samo da daju dobro svetlo i da su jake, kad mi naidje neka budala u susret sa dugim da vidi sta su moja duga svetla 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jel imaš daylight na 407?
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
E to stvarno ne znam, znam da je 407, 2008 god.
znam šta znači ali ne znam šta je to?

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
407-ica ima projektore i dobre farove. Ja bih tu isao na ugradnju xenona.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dvoumim se i ja sta cu da radim, da li da ugradim xenon ili da kupim bas dobre sijalice ali one ce mi.izaci skoro kao xenon..
Bolje montiraj dobre halogenke. Ugradnja xenona u 407 je rizična rabota. Tada često strada nešto od el. instalacije. El. motor brisača npr.
Pa tih stvari se i pribojavam, nije mi problem to sto je xenon skuplji nego to da ne mucim muku i idem stalno u servis. Ipak je bolje da dam 5,6000 din za komplet sijalice nego da se mlatim sa xenon.. farovi su mi odlicni samo trebam da pogodim prave sijalice...