Hot hatch
Re: Hot hatch
Šta ima da priča... To je normalno i to se zna 

GTD je sličan kao 320d što znači da bi 530d trebao da ga lagano odere.
Razlika je ovako bila možda 10 metara do 200. Ja sam imao dva čoveka i zavetrinu jer sam krenuo iza njih, nisam ja bio predmet izazova 
Šta bi bilo po papiru ne znam, znam samo šta je ovako bilo. Jeste 530d brži, videćemo uskoro i koliko u nekoj realnoj situaciji. Ja kad sam pričao koliko znači čovek unutra bio sam smatran ludim, a ja i dalje garantujem da osetim razliku kad neko sedne u RS6 od 560ks.

Šta bi bilo po papiru ne znam, znam samo šta je ovako bilo. Jeste 530d brži, videćemo uskoro i koliko u nekoj realnoj situaciji. Ja kad sam pričao koliko znači čovek unutra bio sam smatran ludim, a ja i dalje garantujem da osetim razliku kad neko sedne u RS6 od 560ks.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moram da primetim da ovo trkanje na pravcu sa automatikom izgleda podjednako zanimljivo kao i čitanje rečnika.
Ide dobro GTD, zadovoljan sam bas. Ako ostane jos malo ode na 220 KS pa kako mu volja 
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Koje trkanje?grujicd napisao:Moram da primetim da ovo trkanje na pravcu sa automatikom izgleda podjednako zanimljivo kao i čitanje rečnika.
Jesi li koristio LC ili si samo potopio gas? Tu razlika može da bude 0.5s do 100.AcaKayak napisao:Razlika je ovako bila možda 10 metara do 200. Ja sam imao dva čoveka i zavetrinu jer sam krenuo iza njih, nisam ja bio predmet izazova
Nisi valjda odustao od Kupre i rešio da ostaneš na dizel HH kog si hejtovao najviše?Markoni napisao:Ide dobro GTD, zadovoljan sam bas. Ako ostane jos malo ode na 220 KS pa kako mu volja

Dobro nisam ni ja bolji po tom pitanju

Poslednja izmena od Floyd u 27 Feb 2016, 11:26, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ma kakvog mesta, ne može da krene prednji pogon iz mesta a i nikad ne krenemo iz mesta, nevezano za pogon.
Ne znam s koliko su kretali, možda 80, ja sam bio iza i kad sam čuo sirenu dao gas ali auto prvo downshiftovao iz osme u treću pa sam ostao u mestu
Grujicd
Ne znam s koliko su kretali, možda 80, ja sam bio iza i kad sam čuo sirenu dao gas ali auto prvo downshiftovao iz osme u treću pa sam ostao u mestu

Grujicd

- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta alfa mi je baš ružan auto, nikad mi se nije svidela.... Sem toga kakav je, to ne znam.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jedna lepa sa Vračara...

Uff, moze 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Cofi duplo lepsi 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...