Zanimljivi oglasi
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Zanimljivi oglasi
Lse odrzavanje, zamjena ulja jednom u nikad.veljabandit napisao: Šta fali Italiji?
Kad komso doveze turu iz Italije, eventualno dva mogu da upale ostale mora gura sa kamiona.
Istu takvu turu iz Njemacku kad dovuce sve do jednog je tehnicki ispravan, a o samom izgledu u odnosu na odrpane zabarske ne vredi ni pricati. A i u Italiji i Njemackoj se kupuju najeftiniji koje mogu da nadju.
Nisam jos ni izaso, a ti bi da se vracamveljabandit napisao: Inace, ako slusas forum bolje odmah podji u Lazu

Obecali su mi da ce me uskoro puste pa zato gledam sta cu.
Mada me drugari ovdje ubjedjuju da je bolji izbor

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jadni ti Italijani, nemaju para ulje da promene...a mi ovde sve u Srbiji samo Scheckheftgepflegt.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To sto valja iz Italije ne stize u Srbiju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Jadni ili ne, cigani su za sve pare, a takav im je i odnos prema autima.starac vujadin napisao:Jadni ti Italijani, nemaju para ulje da promene...a mi ovde sve u Srbiji samo Scheckheftgepflegt.
Isto tako i iz Njemacku pa je razlika nebo i zemlja.Delija napisao:To sto valja iz Italije ne stize u Srbiju.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Onda bi svi oni trebalo da kupuju kola ovde...nizak standard, a kola super pažena i mažena. Idealno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nismo se razumeli. Dobar i odrzavan auto kosta svuda. Iz Italije se jednostavno ne uvoze ti dobri koji kostaju. Cast izuzecima.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Realno su Nemci 10x bolji u odrzavanju nego Italijani.
Valjda se sva kola na lizingu i garanciji održavaju veoma slično, bez obzira gde se voze. U Italiji su problem kraće relacije, lošiji putevi. Ima svega svuda.
Ako se uzima mlađi polovnjak, verovatno nema bogznakakve razlike.
Tapatalk
Ako se uzima mlađi polovnjak, verovatno nema bogznakakve razlike.
Tapatalk
Italijani generalno mnogo grubo voze. Ne sumnjam da poštuju servisne intervale ali baš i ne vode previše računa o automobilima.
Uz neke izuzetke generalno se sa svih strana uvoze najjeftiniji i najistroseniji primerci i kod takvih mi se cini da su DE/CH auta uglavnom u dosta boljem stanju od Italijanskih, a ako uzimas sam i ides po auto svuda, pa i u Srb, moze da se nadje odlican primerak i takav normalno kosta koliko i treba da kosta.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Kakve glupe predrasude, da crknes od smeha....
U Italiji sam ziveo jedno vreme i zato sam pitao sta fali Italiji... no, nema veze, komso zna najbolje a forum najbolje od komse !
U Italiji sam ziveo jedno vreme i zato sam pitao sta fali Italiji... no, nema veze, komso zna najbolje a forum najbolje od komse !
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moj auto je iz Italije. Izgleda je izuzetak.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Moj je iz Spanije.
Videcemo kakav ce biti u eksploataciji.
Videcemo kakav ce biti u eksploataciji.