Koliko troši?
Re: Koliko troši?
A kapiram da je krovni kofer prazan,nego mu fora da vozi 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A kako ja to merimFloyd napisao: Ako meriš kao Ljuba, može i 7l

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Floyd
Meni je prosek na Civic-u bio 10l, tako daaaa...
@Losmi
Ma dovezao u Vrsac i Thule i nosace i originalni auspuh. Dovoljno (i previse) mesta u garazi mi pojede drugi set tockova
Meni je prosek na Civic-u bio 10l, tako daaaa...

@Losmi

Ma dovezao u Vrsac i Thule i nosace i originalni auspuh. Dovoljno (i previse) mesta u garazi mi pojede drugi set tockova

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Os li predstavljati taj auto vise
?

Potrošnja na autoputu nije relevantna. Tu ako resetujem BC i mon troši ispod 5l. U praksi je skoro 6l.
Da ali to je moja realna potrosnja - punim auto otprilike svakih 18 dana, a svaki dan se vozim sa njim. Zadnja potrosnja je moja standardna upotreba - znaci nikakav put. Sutra idem na put (mozda) i nadam se da ce biti prazan put da mogu da stisnem gas... Nedelja, valjda ce biti prazno... Ako neko ide 3kom ili 9kom ka Minhenu mozemo da popijemo pice 

Poslednja izmena od ljuba u 27 Feb 2016, 19:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa očigledno malo više vodiš računa o potrošnji.
Nema razloga da moj auto sa istim motorom troši 40% više a još vozim u mnogo manjem gradu.
Nema razloga da moj auto sa istim motorom troši 40% više a još vozim u mnogo manjem gradu.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Trenutna je dosta manja. Ali od Temerina krenuo pa do SA to je bio prosek. Bem ga i meni je puno.Xepoj87 napisao:Uf, tu nesto nije u redu, nema sanse da trosi preko 7l na 80 km/h.
Sent from my Sony
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Na 80 trosi 5-5.5l, 2.0 tdi u q5, onom prvom.
Verovatno je to sa nekom gradskom sabrano ili dag nije gledao kada je ovaj ubrzavao na vece brzine. Ili jednostavno ima neki kvar
Ako je 3.0, za suv i nije strasno, ali na toj brzini opet litru manje, pricam da se meri samo 80-90, bez stajanja i ostalog.
Ako je to magistrala, ok je potrosnja mora tu biti i kocnja i ubrzavanja.
Sent from my Sony
Verovatno je to sa nekom gradskom sabrano ili dag nije gledao kada je ovaj ubrzavao na vece brzine. Ili jednostavno ima neki kvar

Ako je 3.0, za suv i nije strasno, ali na toj brzini opet litru manje, pricam da se meri samo 80-90, bez stajanja i ostalog.
Ako je to magistrala, ok je potrosnja mora tu biti i kocnja i ubrzavanja.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Komsin Q5 2,0tdi automatik do Grcke i nazad nije bio ispod 8l. Po Cacku i okolini skoro 10( sa dosta kracih relacija i leti stalno upaljena klima). Dok mu A6 sa istim motorom i menjacem manje trosi, bas cu da ga pitam za brojke ( slikacu i okacicu za forum)
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Ma to je sve normalno, ali ne kada se vozi 80 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja kosacicom na autoputu spustim i na 4l ali ne idem vise od 110, kad se predje to ide litar vise.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ko hoće da uštedi do Grčke, može preko Bugarske

Boringly average, but also perfect for school run mums
@ Ji 4Tze
Kako si zadovoljan turnejom kroz bugarsku ? ja sam isao do plovdiva ali nisam isao za GR, zapravo isao sam vozom od sofije do soluna pa ne znam kakav je put na tu stranu.
Kako si zadovoljan turnejom kroz bugarsku ? ja sam isao do plovdiva ali nisam isao za GR, zapravo isao sam vozom od sofije do soluna pa ne znam kakav je put na tu stranu.