O presretačima
Re: O presretačima
Mislis, ne dobija neku sicu od bonusa, a dobije nekome kome zbog 1km/h izbije 2500 dinara iz dzepa?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- mikiwolf
- Pridružio se: 28 Feb 2013, 10:05
- Garaža: Suzuki SX4 1.6 GS 2012
Juce popodne sam imao susret sa novim superbom i tom novom kamerom, nekoliko kilometara ispred Šimanovaca ka Beogradu. Primetio sam ih u zaustavnoj traci sa još jednim zaustavljenim vozilom, vozio sam prilično brzo i spustio na oko 150KM/h, čim sam ih prošao ponovo sam počeo da ubrzavam i u retrovizoru primetio da su na superbu blicnuli farovi. U tom trenutku sam bio najmanje 100m od njih, ako ne i više. Zaustaviše me posle manje od minut i usput mi ispričali da ta nova kamera pravi fotografije sa brzinom vozila i dok presretač nije u pokretu, može da snima u obe trake ako nema bankina između. Ozbiljan objektiv je u pitanju.
Da ne dužim, zabeleženih 164KM/h, što znači da ću ove godine odmarati 30 dana od vožnje
Da ne dužim, zabeleženih 164KM/h, što znači da ću ove godine odmarati 30 dana od vožnje

Poslednja izmena od mikiwolf u 27 Feb 2016, 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.
A da si isao 159 npr onda je 5000rsd, tj dve ipo ako odma platis?
Moze i stara da snima dok presretac stoji, samo ne znam da li sama fotka ili mora da se premotava.
Jbg, bzv si postupio, kad si ih vec video. Da si spustio na 140 i nastavio tako, ne bi te dirali verovatno...
Ja sam juce stigao BMW 5 kad sam se vracao iz Nisa, i onda smo se lepo vozili 120 dok nije prosao ML iz Bugarske, pa je krenuo za njim...
Jbg, bzv si postupio, kad si ih vec video. Da si spustio na 140 i nastavio tako, ne bi te dirali verovatno...
Ja sam juce stigao BMW 5 kad sam se vracao iz Nisa, i onda smo se lepo vozili 120 dok nije prosao ML iz Bugarske, pa je krenuo za njim...
- mikiwolf
Tako je, tih 159KM/h su mi i preporučili kao maksimalnu brzinu za sledeći put kada budem žurio i prolazio pored njih 

Mogao je evo da snima iz mesta mislim da oni ostali nisu.
- mikiwolf
Ništa, ko mi je kriv što ne pratim ovakve teme redovno, sada ostaje da se vožnja prilagodi novim tehnološkim uslovima.
To mi je drugar rekao da drzi tako pa da proverimmikiwolf napisao:Tako je, tih 159KM/h su mi i preporučili kao maksimalnu brzinu za sledeći put kada budem žurio i prolazio pored njih

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Samo se drzi ovoga

Jel može da snima noću?
Ja na AP uvek tempomat na 158.
Ja na AP uvek tempomat na 158.
Meni su rekli da svi noviji (f10 i novi A6) mogu da snimaju i dok su parkirani. Cesto i praktikuju da stanu na pumpu ili parking, pa pecaju da neko proleti i krenu za njim. (ja gledao kod Begaljickog A6 kako to radi)ftj napisao:Mogao je evo da snima iz mesta mislim da oni ostali nisu.
Moze nocu, ne gase presretace.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Moze.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Valjda ne moze majku mu. Mozda jedino gde ima svetla,u suprotnom ne verujem
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
A jbg, trebao si da spustis na 140.mikiwolf napisao:Juce popodne sam imao susret sa novim superbom i tom novom kamerom, nekoliko kilometara ispred Šimanovaca ka Beogradu. Primetio sam ih u zaustavnoj traci sa još jednim zaustavljenim vozilom, vozio sam prilično brzo i spustio na oko 150KM/h, čim sam ih prošao ponovo sam počeo da ubrzavam i u retrovizoru primetio da su na superbu blicnuli farovi. U tom trenutku sam bio najmanje 100m od njih, ako ne i više. Zaustaviše me posle manje od minut i usput mi ispričali da ta nova kamera pravi fotografije sa brzinom vozila i dok presretač nije u pokretu, može da snima u obe trake ako nema bankina između. Ozbiljan objektiv je u pitanju.

A inace presretaci rade i nocu.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Ja sam ga peglao sad baš dobro.