Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
Smešno je Italijanima spočitavati njihovu tehničku kulturu. U proseku slabije održavaju kola od Nemaca, oštrije voze, ali daleko do toga da ne održavaju kola..."ne menjaju ulje"...smešno. Ako neko zna oko kola, znaju Italijani. Kolevka svih zanata, mehanike, obrade svih materijala od rimskog doba. I sada smo mi kao uredna gospoda koja će njima da drži lekcije kako se održavaju kola.
Od svega ovog jedino korisno je da znamo da od "komše" ne kupujemo kola pošto uvozi dreševe.
Od svega ovog jedino korisno je da znamo da od "komše" ne kupujemo kola pošto uvozi dreševe.
Ako uzmeš primer Miškovića, kao jedinog Srbina, prosečan Srbin je bogatiji od 10 puta od prosečnog Amera.
Ako uzmeš Dedinje kao predstavnika Srbije, živimo bolje od prosečnog Slovenca.
Ako uzmeš celu Srbiju onda živimo gore od Hrvatske.
Kultura vožnje u Italiji je loša, dakle mnogo loših navika, brza vožnja hladnog auta itd.
Samo po tome gledano, na proseku cele države auto mora biti lošiji nego auto u Švajcarskoj. To da li ja volim Nemce, Bosance, Ruse ili Škotlanđane nema veze s ovim, ovo su činjenice.
Naravno da ima svugde dobrih i loših primera, ali na nivou cele države situacija je jasna.
Kultura vožnje u Italiji je loša, dakle mnogo loših navika, brza vožnja hladnog auta itd.
Samo po tome gledano, na proseku cele države auto mora biti lošiji nego auto u Švajcarskoj. To da li ja volim Nemce, Bosance, Ruse ili Škotlanđane nema veze s ovim, ovo su činjenice.
Naravno da ima svugde dobrih i loših primera, ali na nivou cele države situacija je jasna.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
auto ili motor?nikaragva napisao:Moj je iz Spanije.
Videcemo kakav ce biti u eksploataciji.

- starac vujadin
Da li hoćeš da kažeš da na "nivou cele države" mi bolje održavamo kola nego Italijani?AcaKayak napisao:Ako uzmeš primer Miškovića, kao jedinog Srbina, prosečan Srbin je bogatiji od 10 puta od prosečnog Amera.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@AcaKayak & Scuderia
Ma vas dvojica ste nemaci pojma. 'Talijan je napravio Ferrari, heeeej, pa kako moze da ne valja aFto iz tu ItalijU?
Ma vas dvojica ste nemaci pojma. 'Talijan je napravio Ferrari, heeeej, pa kako moze da ne valja aFto iz tu ItalijU?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
Prosto vapi da mu se promeni motorScuderia napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -ci-msport

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
+1 to sam i ja pomislio.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
I ja, but jbga. Za 4 i nesto...
Zadnji farovi su kopija rekao bih.
Scuderia napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -ci-msport

U kom ću biti iskušenju ako prodam kola

Nijetrojanac napisao:Moj auto je iz Italije. Izgleda je izuzetak.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Uhh, ovaj crni je stvarno... ne znam ni sta da kazem, dobar auto upropasten
@Day Walker ne radim u nikakvom servisu, samo znam da je Opel smece
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
@Day Walker ne radim u nikakvom servisu, samo znam da je Opel smece
Sent from my SM-G925F using Tapatalk