Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ja mislim da Clio Sport ima slicnu aerodinamiku.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koef. se množi sa čeonom površinom.Scuderia napisao: pa sad. S 0.35 koeficijentom zapravo i nije tolika cigla koliko bi se ocekivalo
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne merim potrošnju često ali prosek za 8k km mi je 6.1l. Tu ne ulaze neke velike distance autoputem.Risto napisao:Floyd,
koliko tebi trosi tvoj auto?
Zezam se ja sa Ljubom malo. I meni bude ispod 5l kad resetujem BC kući, odem do DE, tamo se samo parkiram u centru i vratim se nazad. Znači od gradske vožnje samo od kuće do autoputa odnosno od autoputa do centra grada.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Laganih 14+Delija napisao:Trudim se da nabijem 3x vecu potrosnju od Ljubine, ali mi ne polazi za rukom. Slabo ja to djiram

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Au bre Delija pa nije to Honda da ga stalno držiš preko 5000 rpm. Povlači on i sa nižih obrtaja 

Like a boss 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Floyd
Kako onda da cujem blagodeti M Performance izduva?
Steta sto obe cevke drzi otvorene samo prilikom hladnog starta i kasnije prilikom "pedaliranja", posto u tom modu ni malo ne zvuci kao I4.

Steta sto obe cevke drzi otvorene samo prilikom hladnog starta i kasnije prilikom "pedaliranja", posto u tom modu ni malo ne zvuci kao I4.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tek mu prekljuce sipah benzin.Ji 4Tze napisao:Kad reče vetar, kako je bilo u povratku DW?
Day Walker napisao:Astra 1.6t
Bg-Kranj, 140-150kmh tempomat, 8,26l potrosnja (cep metodom)
Sent from my iPhone using Tapatalk
8,5l s tim da sam ga vozio malo i po Bgu (vecernja voznja).
Brzine idu u H-a !!!

Ma zezam se. BMW benzinac je i napravljen da se gazi i uživa u zvuku motoraDelija napisao:@Floyd

Ne bi bilo u redu da ti troši 6l kao nekim likovima sa neta koji su ga među prvima kupili.
Što se zvuka tiče, uživaj i zagrevaj se za M2

Milos i ja blejali dve veceri, gradska voznja sa malo saobracaja, ali totalno normalna, sa mozda 5-10% stiskanja gasa do crvenih obrtaja:

Rekoh ja da je bolje da smo otisli u Zagreb po kocnice 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jok, tu bih samo ja placao gorivo, a ovako kada besciljno lutamo, ti si najkulturniji suvozac, koji iz vedra neba ponudi da sipamo gorivo 
A i kocnice su tako precenjena stvar...bolje potrositi isto para na smrdljivi domaci viski, bzvz kinesku hranu i red bull

A i kocnice su tako precenjena stvar...bolje potrositi isto para na smrdljivi domaci viski, bzvz kinesku hranu i red bull

Jel si video kako onaj dostavni seicento vozi bez kocnica,pa sta mu je falilo 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .