Novi Sad
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Novi Sad
Je li može za nas van NS malo pojašnjenje o čemu se radi na Mišeluku? Je li to neko izdvojeno parče puta koje nije za regularan saobraćaj ili je deonica gde prolaze i druga kola? Ili je dobar put na kom ima malo saobraćaja? Stalno se pominje Mišeluk a nemam pojma šta je.
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
Normalan put za Rumu ili Pezos sa nekom cudnom petljom koja je delimicno neupotrebljiva.
Taj deo gde su parkirani je zatvoren za saobracaj jer nema svrhu.
Pogledaj na mapama tu petlju i gde bude staza za trke kad ih organizuju (legalno), bice ti mnogo jasnije.
E sad, uvek se nadju neki koji jurcaju putanjom staze uvece kad je tu malo prometa, dok su ostali parkirani i bleje na tom zatvorenom delu petlje.
To ti je kao sirotinjski Monaco
Pogledaj na mapama tu petlju i gde bude staza za trke kad ih organizuju (legalno), bice ti mnogo jasnije.
E sad, uvek se nadju neki koji jurcaju putanjom staze uvece kad je tu malo prometa, dok su ostali parkirani i bleje na tom zatvorenom delu petlje.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ranije su se trke održavale tu. Sad imaš poneki fotosešn i eventualno vrele gume proteraju test. I da, autoškole sam vidjao da operišu preko dana.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Vracene su trke pretprosle godine, posle duze pauze...
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Drugar mi sad poslao sliku, bilo puno. Ja mislio petlja propala jos 2008, od tad nisam bio 

Da se u prethodnim postovima nije spominjao miseluk pomislio bih da mislis na onu drugu petljuScuderia napisao:Drugar mi sad poslao sliku, bilo puno. Ja mislio petlja propala jos 2008, od tad nisam bio

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Bio mi je zanimmljiv Miseluk kad sam imao 17-18 godina 
A po snimku jedino sto se promenilo sto su presli sa E30 na E36...

A po snimku jedino sto se promenilo sto su presli sa E30 na E36...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ta petlja je trebala da bude nastavak puta ka Karlovcima ili tako nesto, ali se odustalo zbog para.mrNitroSleeper napisao:Normalan put za Rumu ili Pezos sa nekom cudnom petljom koja je delimicno neupotrebljiva.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pa svakako vodi do starog puta za bg.
Preko Bukovca?dragvorl napisao:Ta petlja je trebala da bude nastavak puta ka Karlovcima ili tako nesto, ali se odustalo zbog para.mrNitroSleeper napisao:Normalan put za Rumu ili Pezos sa nekom cudnom petljom koja je delimicno neupotrebljiva.
- mrNitroSleeper
@dragvorl
Znam da tu fali puta, ali mi nikad nije bilo jasno kako bi to izgledalo.
Jel trebao tu da bude neki most ili nesto?
Voleo bih da vidim originalni projekat...
Znam da tu fali puta, ali mi nikad nije bilo jasno kako bi to izgledalo.

Jel trebao tu da bude neki most ili nesto?
Voleo bih da vidim originalni projekat...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa mogao bi neki nadvoznjak ili nesto. Nek bude sta bude, mi to necemo doziveti 

- mrNitroSleeper
Ta petlja je bio pocetak autoputa za Bg preko Fruske gore, bar su nam na faksu tako spominjali. Onda su ipak odabrali ovu varijantu koja je postojeca.nikaragva napisao:Preko Bukovca?dragvorl napisao:Ta petlja je trebala da bude nastavak puta ka Karlovcima ili tako nesto, ali se odustalo zbog para.mrNitroSleeper napisao:Normalan put za Rumu ili Pezos sa nekom cudnom petljom koja je delimicno neupotrebljiva.
https://goo.gl/maps/LXY9zysQ8gB2grujicd napisao:Je li može za nas van NS malo pojašnjenje o čemu se radi na Mišeluku? Je li to neko izdvojeno parče puta koje nije za regularan saobraćaj ili je deonica gde prolaze i druga kola? Ili je dobar put na kom ima malo saobraćaja? Stalno se pominje Mišeluk a nemam pojma šta je.
What i do for the livin'? I live for the livin'.