Da mi je sada Jack u frizideru umesto Chivas-a - ne bi bas dugo preziveo

Xepoj87 napisao:Sladak jeste u odnosu na vecinu viskija, a deciji je bas zbog toga.
Kada oformis ukus za viski i kada steknes ozbiljno iskustvo sa dosta vrsta viskija, mala je verovatnoca da ce da ti se svidja i dalje Chivas.
To je za klabing, za kurcenje, fenserisanje, to ne piju pravi ljubitelji dobrog viskija.
Visokog je on kvaliteta, ali ukus mu je takav, kakav je.
Vladapetr napisao:Ma da, klabing i kurčenje napravi Chivasu ime.
Xepoj87 napisao:Nije im napravilo ime, ali im ogroman deo prodaje ide na klubove i tamo se najvise i pije.
Reci ti meni gde si ti najvise dodira sa Chivasom imao?
Sent from my Sony
Case closed.Vladapetr napisao:Skoro 10 godina sam radio po kafićima i noćnim klubovima, imam prilično jasnu sliku ko ga i zašto pije ali to nije merilo kakav mu je ukus.
Nije loš Nastro Azzuro, ali nije ništa posebno što se od Italijana ni ne može očekivati u pivimaMilos napisao:Sad bi Vujadin trebao da okaci ovakvu neku sliku i napise ne mora da se umre
Ne, nego ti nisi skapirao.Vladapetr napisao:Heroj, opet nisi skapirao. Video sam zašto ga mnogi piju a opet slušao i objašnjenja gomile eksperata zašto ga oni ne vole. Najbitniji deo si preskočio pre nego si zatvorio slučaj, koliko tih "imača pojma" dobije običan umesto crnog Džonija ili čak 4 Roses umesto crnog Džim Bima, pa piju sve u 16 i uživaju u svom istančanom ukusu
Chivas Regal je u svetskim razmerama ozbiljno dobar viski, da li se neko ovde njime kurči ili šta već radi nebitno je. Svako može da ga ne voli ili da preferira ukus burbona pa da je više za Jack i slično, ali reći da je sladak i dečiji je klasično nemanje pojma.