Ne znam da li ovaj ima kod nas,ja sam ga nabavljao u Austriji,i od svih espresso mi je najboljiRoutasydan napisao:Sutra idem po zalihe dolce gusto municije, pa dajte neke preporuke sta uzeti

Ne znam da li ovaj ima kod nas,ja sam ga nabavljao u Austriji,i od svih espresso mi je najboljiRoutasydan napisao:Sutra idem po zalihe dolce gusto municije, pa dajte neke preporuke sta uzeti
Koliko su na KP, oko 5€? U Beču su recimo 4.2-4.7€, ne može puno jeftinije da se prođe.Uroš S. napisao:Jedino što ako kupuješ od ovih neformalnih uvoznika, subotička konekcija, izađe te jedan espreso 60 dinara, što nije malo.
Ji 4Tze napisao:I ovde znalci, sto je supertaman nam je riknula Gaggia na poslu, imamo oko 30ak kafa dnevno, treba nam ozbiljniji aparat. Preporuka?
Za taj budžet neki DeLonghi ili Melitta... mada je za poslovnu upotrebu prvi možda i bolji izbor.Ji 4Tze napisao:Pa sta znam, do 500-600e? Je l to dovoljno?
Tako je, 4.5-5.5. Navodno su u Italiji 3-3.5, tako mi je rečeno.Heinz napisao:Koliko su na KP, oko 5€? U Beču su recimo 4.2-4.7€, ne može puno jeftinije da se prođe.Uroš S. napisao:Jedino što ako kupuješ od ovih neformalnih uvoznika, subotička konekcija, izađe te jedan espreso 60 dinara, što nije malo.
U Italiji po toj ceni imaš da kupiš divča kafe. A na Aliju valjda može da se nađe i patrona koja se puni i može više puta da se iskoristiUroš S. napisao:
Navodno su u Italiji 3-3.5, tako mi je rečeno.
Pojavili se na oglasima ti drugi Dolce Gusto ukusi kojih nema po našim prodavnicama:half man napisao: Ne znam da li ovaj ima kod nas,ja sam ga nabavljao u Austriji,i od svih espresso mi je najbolji![]()