Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Bas me zanima kako ce proci Maziceva ekipa kod sudijske komisije. Do sada je bio zasticen kao medved
Послато са GT-S7582
Послато са GT-S7582
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
a FIFA? Šta kaže FIFA? 
s'vama uvek neka komedija

s'vama uvek neka komedija
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Smogao si snage da se javis posle derbija, nije ti puno trebalostarac vujadin napisao:Ma šta bre znaju ti iz UEFE...Tole namestio (...očekivana reakcija posle kratkog zbuna, onih koji spore penal)

Voleo bih i nadam se da ce da nam pokazu taj izvestaj UEFE, da ne bude da ono sto je babi milo to joj se i snilo, na novinara mislim.Piros napisao: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... kla--penal
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Eto o tome pričam...Woodoo napisao:Smogao si snage da se javis posle derbija, nije ti puno trebalostarac vujadin napisao:Ma šta bre znaju ti iz UEFE...Tole namestio (...očekivana reakcija posle kratkog zbuna, onih koji spore penal)
Voleo bih i nadam se da ce da nam pokazu taj izvestaj UEFE, da ne bude da ono sto je babi milo to joj se i snilo, na novinara mislim.Piros napisao: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... kla--penal
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Opet ovaj grobarski haiku
sve može, samo da se pogled ne baca ka tabeli, to bi moglo da zaboli.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Slažem se, i po tome se ovogodišnje prvenstvo razlikuje od svih u poslednjih 20-ak godina
Nego je psiho konačno ojačao, da je kojim slučajem bio na vlasti prošle ili pretprošle godine Zvezda bi i tada bila prva 

There are 10 kinds of people in the world:
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Da da, zato vama grobarim vaši brane da vičete "Vuč*** ped***" ,nije fazon po vašem da pljujetecrni napisao:ajde ne qurčite se....tu ste na tabeli samo zahvaljujući onom psihopati na vlasti

Slazem se za stanje na tabeli. Kriva nam je prvenstveno Uprava koja nije sklopila dobar tim.
Npr protiv OFK-e nisi mogao da vidis dve akcije za celu utakmicu.
Послато са GT-S7582
Npr protiv OFK-e nisi mogao da vidis dve akcije za celu utakmicu.
Послато са GT-S7582