Mobilne telekomunikacije
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Mobilne telekomunikacije
Dobro to je druga stvar...Note je došao do kraja svog razvoja zbog veličine. S serija gura naviše, a Note nema gde da bude veći, a da ostane telefon. Izaći će Note 6, a onda o tom potom...ne bih se baš tako kladio da će ugasiti uspešno ime, ali će koncepciju morati da revidiraju.
Ja se nadam da neće odustati.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Jel koristio neko Huawei Nexus 6p?
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Jel ima neko preporuku gde zameniti bateriju na nexusu 5 u NS , hteo bih malo da osvezim telefon posto ne planiram zamenu jos godinu minimalno. I dalje radi kao sat [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Nexus je Iphone medju Androidima..
Evo, koristim Redmi Note 2 neko vreme.
Malo su se slegli utisci i mogu da kazem da mi je sad ok.
Posebno bih naglasio da je za surf netom odlican, kao da je za to posebno twekovan
Malo su se slegli utisci i mogu da kazem da mi je sad ok.
Posebno bih naglasio da je za surf netom odlican, kao da je za to posebno twekovan
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Zanimljiva nagađanja u vezi Note 6...

Mada ja ne vidim poentu...

Mada ja ne vidim poentu...
- starac vujadin
Kako ne vidiš...integracija s pc. Staviš Note u dok, i sve odmah vidiš na računaru...kucaš na računaru i sve to imaš na telefonu.
Pa super je to dok ne radiš bilo šta ozbiljnije pa ti treba 16 GB RAM-a, jak procesor, TB memorije i Win OS. Onda ti je nebitno da li pored telefona vučeš ovaj dock ili notebook.
Meni ovo lici na padfone.
Meni ovo lici na padfone.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa ti kojima treba takva masina nece biti kupci. Itekako ima poente, velikom broju korisnika to bi bilo sasvim dovoljno ako ne i previse.
Sta ti treba za Office, Mail, Internet i par CRM/ERP klijenata koji se ionako i ovako kace na neki server? I taj hardver je previse.
Sta ti treba za Office, Mail, Internet i par CRM/ERP klijenata koji se ionako i ovako kace na neki server? I taj hardver je previse.
Pre neki dan bas sam sa drugarom diskutovao o ovome...nismo naravno izmislili toplu vodu, ali mislim da ce se ici na to da jedan uredjaj bude bukvalno za sve
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- starac vujadin
Mora da se parira Continuum od win10.
Nema nikakve potrebe. Preko miracast ili nečeg sličnog se bežično prebaci slika na bilo šta, može miš i tastatura da se poveže, nikakav dock nije potreban.
To sve već sad radi super sa veoma jeftinim adapterima, a ovaj dock bi verovatno koštao sačuvaj boze.
Tapatalk
To sve već sad radi super sa veoma jeftinim adapterima, a ovaj dock bi verovatno koštao sačuvaj boze.
Tapatalk
E a znas li neki miracast na aliju da lepo radi sa s6 ali da telefon i dalje ima internet preko wifi-a i/ili mobilnih podataka?
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
Ne iz prve ruke. Kačio sam se na razne tuđe uređaje i sve je radilo vrh za ove potrebe.
Microsoftov adapter takođe probao, radi odlično.
Sve probano na Note 3.
Tapatalk
Microsoftov adapter takođe probao, radi odlično.
Sve probano na Note 3.
Tapatalk