Ja bih to urezao direktno, bez skidanja. Samo pre urezivanja namažeš malo ureznicu tovatnom mašću (u one kanale po dužini ureznice) da se na nju nalepe opiljci.
a kazite mi , da uzmem da zalepim onim tecnim metalom skroz sraf , pa ako ikada i bude htelo da se menja ulje , da se menja vakum pumpom. Ili nzm cime bih mogao da ga skroz "zapecatim"
Ja sam licno skeptican za taj tecni metal narocito na tom mestu, velike su temperaturne dilatacije kao i hemijski efekat i verujem da bi popustio, a ako ispadne u roku od par minuta si mu zapecatio sudbinu. Jesi siguran da je alu karter?
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
fora je sto da bi se skinuo karter mora ceo menjac i motor da se vade i da se odvajaju jedno od drugog. Bar sam tako citao na ford forumu. https://www.youtube.com/watch?v=HaNls0uuOUs
Sad sam gledao ovo , mozda me izvuce , sutra cu uzeti na najlonu takav sraf pa cemo probati
Ova varijanta sa videa funkcioniše samo ako unutra ima nešto zdravog navoja, odnosno ako je originalni šraf bio kraći od rupe. Zato je ovaj jednostavno uzeo duži šraf i rešio problem. No ako je ceo navoj stradao - neće pomoći. Jedino da uzmeš šraf za nijansu većeg prečnika pa na silu ga zavrneš, tako da on ureže sebi novi navoj. A i to je pitanje kako će se završiti i da li će uspeti. Dakle, po meni: ureznica pa urezati drugi navoj (malo većeg prečnika) + takav novi šraf, ili jednostavno novi karter.