BMW - generalna tema
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: BMW - generalna tema
Ne postoji opcija u kojoj bi uzeo pre X4 umesto X5, X5 je po meni dve klase iznad po izgledu enterijera i eksterijera (doduše ja ne volim te coupe SUV-ove)...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja ni izmedju X3 i X4 nemam nikakvu dilemu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nema sumnje da je X3 praktičniji auto ali mene je ovaj X4 privukao baš zbog M motora i relativno povoljne cene (slično kao 30d sa istom opremom).
Meni nije bio problem da se smestim pozadi u X4. Gepek jeste manji ali opet veći od serije 3.
Meni nije bio problem da se smestim pozadi u X4. Gepek jeste manji ali opet veći od serije 3.
Zasto se zene stalno slikaju na BMW

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hahahah
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
E sad prelistavam oglase i upada mi u oci da f30 drzi mnogo bolje cenu nego f10. Isto god sa istom kilometrazom odprilike je cak f10 i malo jeftiniji ili je cena tu negde. A zna se da cena novih 5-ca je bar 30-50% veca. Malo mi nije jasno zasto toliko brzo pada cena iako je fenomenalan automobil???
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sve je to jasno ali 5-ca mi bas upada u oci. Ima ih vec za malo preko 20k eura 2012-13 sa manje od 100k km na satu. A f30 sa bas osnovnom opremom dok je u f10 vise opreme.
Verovatno je f10 ima bas dosta. Ne znam dal je najprodavanija petica do sad ili e60 i dalje drži prvo mesto
Sad me dovodi u opasnu dilemu da li f30 ili f10 kad budem uzimao auto sl godine 
A f30 su sigurno vise prodali od f10 pa ne verujem da je do ponude
A f30 su sigurno vise prodali od f10 pa ne verujem da je do ponude
Generalno toj klasi tako pada cena. Meni izgleda kao da je f30 u klotu povoljniji dok su ovi m sport s vise opreme jednaki s cenom, 25-30k i f30 i f10. A i f10 je izasao 2 god ranije.
5-ca dolazi standardno sa vise opreme u klot varijanti i nisu tako lose opremljeni. Dok 3-ka u klot varijanti je bas slaba sa opremom i ne isplati se uzeti iako mogu da se nadju i ispod 20k.
Meni je bio pik 328i a sad bi od f10 dosli u obzir 528i i 525d 2.0 od 218hp. Ali videcemo otom potom
Meni je bio pik 328i a sad bi od f10 dosli u obzir 528i i 525d 2.0 od 218hp. Ali videcemo otom potom
Zasto 2.0, cini mi se da 3.0 vise gube na ceni, pa bi za iste pare mogao uzeti jaci auto?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Jos su ovo neka predrazmisljanja i nije nista definitivno jer imam jos dosta vremena. Na kraju cu uzeti ono sto mi najvise svidja za do 25k eura. Realno bi ja najvise 328i sa m paketom i lepom opremom ali ih nesto nema. Verovatno ima u Nemackoj ali treba da se cimam oko uvoza pregleda papira.
A 528i ili 525d su ipak dovoljno snazni sa 250 odnosno 220hp. Ako ipak zafali snage mogu da idu "stage 1" sa 300 odnosno 270hp
Mada nema gde to iskoristiti a ne ostati ubrzo bez dozvole 
A troskovi odrzavanja kasko i porezi su bar 1000e godisnje skupljinza 3.0 motore u odnosu na 2.0
A 528i ili 525d su ipak dovoljno snazni sa 250 odnosno 220hp. Ako ipak zafali snage mogu da idu "stage 1" sa 300 odnosno 270hp
A troskovi odrzavanja kasko i porezi su bar 1000e godisnje skupljinza 3.0 motore u odnosu na 2.0