Kojim putem putovati?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Kojim putem putovati?
A što nećeš Šabac-Valjevo-Ljig preko Mionice? Ja idem uvek tim putem kad idem za Bijeljinu, Ša-Va preko Koceljeve je jedan od naših najboljih puteva, u rangu sa Paraćin-Zaječar?
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
U Hrvatsku moze sa srpskim pasosem,ali ne i sa srpskim tablicama sada.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gledah malo na mapi i taj put je skoro pa iste duzine kao i varijanta preko obilaznice, tj povratka za BG, tako da je verovatno i nesto sporiji, za obzirom na autoput.TheWickerMan napisao:A što nećeš Šabac-Valjevo-Ljig preko Mionice?
Mada, realno, ako budem isao, necu zuriti, pa sam hteo da se provozam nekom novom rutom, a pojma nemam kako je preko Uba, tj. sa daimam neki info

- TheWickerMan
Ako ne žuriš, prođi preko Koceljeve, ja volim da ga "proletim" ali put je stvarno za uživanje. Nema mnogo saobraćaja a odlična kombinacija uspona i krivina. Preko Uba ti preporučujem jedino ako je auto službeni 

- pedja
- član 001
Da znas da jeste 

- pedja
- član 001
Kuda je najbolje do Novog Beceja, iz Beograda?
Davno sam isao, i to je bio autoput, pa preko Zablja. U povratku smo isli na Zrenjanin, pa Zrenjaninskim putem...
Vise se ni ne secam puta, osim da se oko Zrenjanina radila neka obilaznica, kruzni tok, sta li je, te da je bilo policije usput, po njivama.
Zanima me kakav je put, pre svega preko Zrenjanina. Najkraci je, a autoput je dosadan.
Da li je mozda najbolje ici na autoput, pa na Srbobran. Najduzi put, ali i najduza voznja autoputem.
Da skratim: kakvi su putevi po Vojvodini, van autoputa
Davno sam isao, i to je bio autoput, pa preko Zablja. U povratku smo isli na Zrenjanin, pa Zrenjaninskim putem...
Vise se ni ne secam puta, osim da se oko Zrenjanina radila neka obilaznica, kruzni tok, sta li je, te da je bilo policije usput, po njivama.
Zanima me kakav je put, pre svega preko Zrenjanina. Najkraci je, a autoput je dosadan.
Da li je mozda najbolje ici na autoput, pa na Srbobran. Najduzi put, ali i najduza voznja autoputem.
Da skratim: kakvi su putevi po Vojvodini, van autoputa

- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Moja preporuka ti je autoputem do Kovilja,pa skreneš sa auto putana prema Šajkašu.Onda voziš od Šajkaša prema Žablju,iz Žablja produžiš ka Čurugu,potom dolazi Bačko Gradište,pa Bečej i onda skreneš ka Novom Bečeju.
Послато са LG-D802
Послато са LG-D802
Kakav je Krusevac - Rekovac - Kragujevac?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
rekovac-kragujevac vrhunski put i vrhunski predeli. Doduse asfalt nije bas idealan, malo je klizav al nema (puno) rupa.
Predivni predeli, put je krivudav i preko brda, tako da lagano.NexT napisao:Kakav je Krusevac - Rekovac - Kragujevac?
Ali je najkraci i najbrzi put izmedju Krusevca i Kragujevca.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ja sam bas u Kruševcu trenutno i treba bas da odem do KG i isao sam cesto tim pitem za KG, ali poslednji put sam rekao da nema teorije viseNexT napisao:Kakav je Krusevac - Rekovac - Kragujevac?

Pre cu ici KS=Pojate (autoput) pa do Batočine pa na KG
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Da je blize jeste, ali meni se put uopste ne svidja

- TheWickerMan
Ni meni se preterano ne sviđa taj put, nekako ima dosta neravnina i rupičast je.
Meni je bio ekstra al gledam iz ugla turiste a ne posla.