Novi Sad
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Sta je gume od krofni na asfaltu...
- Polke
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:09
- Garaža: Accord CL7 & Focus C519
Da li se placa parking oko Merkatora? Vidim da ima dosta mesta sa oznakom P ali bez zone, da li se i tu naplacuje?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Na Bulevaru se plaća, po ostalim parkinzima se ne plaća...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
U Cara Lazara i Bulevaru se plaća, traži parking negde u Balzakovoj ili Narodnog fronta
Ima li ko iskustva s ovima? Deluju mi najpovoljnije i dnevno ogranicenje je solidno, 200km, a prekoracenje nije skupo - 0.09e/km
http://www.rentacar-compact.com/index.php
ok su i ovi
http://www.rentacarnovisad.rs/iznajmlji ... -sad-cene/
http://www.rentacar-compact.com/index.php
ok su i ovi
http://www.rentacarnovisad.rs/iznajmlji ... -sad-cene/
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Izgleda pocinje gradnja ovog sarenila stilova..

E tu je trebao da bude moj nesudjeni stan.
Jos 2009g sam dobio projekat zgrade na toj lokaciji na uvid. Trebao sam da uzmem sebi stan od jednog podizvodjaca koji je za taj objekat trebao da isporucuje kompletan beton, uvodi kompletnu struju i ucestvuje kao investitor kroz jos neke varijante...
Cena koju sam tada prihvatio u izgradnji je bila 2.000e/m2 i dogovor je bio da kroz naredne 2 godine isplacujem svoj stan od oko 150m2, a to je i bio rok za useljenje.
I tako ja krenem da peglam isplatu bez ikakvih papira (prijateljski odnos), i dodjem do preko 200.000eur isplacenih a zgrada ni ne pocinje, a investitori svi u problemu. E kakvo je to onda cupanje bilo majko mila, srecom pa sam se nekako iscupao i stvarno mi nisu ostali duzni, ali bilo je frke...

Jos 2009g sam dobio projekat zgrade na toj lokaciji na uvid. Trebao sam da uzmem sebi stan od jednog podizvodjaca koji je za taj objekat trebao da isporucuje kompletan beton, uvodi kompletnu struju i ucestvuje kao investitor kroz jos neke varijante...
Cena koju sam tada prihvatio u izgradnji je bila 2.000e/m2 i dogovor je bio da kroz naredne 2 godine isplacujem svoj stan od oko 150m2, a to je i bio rok za useljenje.
I tako ja krenem da peglam isplatu bez ikakvih papira (prijateljski odnos), i dodjem do preko 200.000eur isplacenih a zgrada ni ne pocinje, a investitori svi u problemu. E kakvo je to onda cupanje bilo majko mila, srecom pa sam se nekako iscupao i stvarno mi nisu ostali duzni, ali bilo je frke...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ovo gore je zesca bruka i sramota ovog grada! Na zalost, niko su tu nista ne pita...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Para vrti gde burgija nece 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
GaleNS,firma iz Tivta.Barem je gazda stao na sred ulice sa AudiA8 2014.,dok je zagledao završnu akciju na zgradi.Naravno,mobilni mu je virio iz vrata,ramena,štogod...
Nema sumnje,burgijaju po celom Novom Sadu,na svim nivoima.Zaštitni znak im je pastelno zelena boja na fasadama...
Inače pazarili su sva dvorišta sa onim trščanim kućama.Bili su široke ruke,kažu komšije...
Tesla 6.1
Nema sumnje,burgijaju po celom Novom Sadu,na svim nivoima.Zaštitni znak im je pastelno zelena boja na fasadama...
Inače pazarili su sva dvorišta sa onim trščanim kućama.Bili su široke ruke,kažu komšije...
Tesla 6.1
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Promasio si drzavu totalno. Bosanska veza 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Patoto,patato... 
Tesla 6.1

Tesla 6.1
Au ebem ti kakav Fraknenstajn...
Greota, posto je zgrada sama po sebi lepa, samo sto je u ovom paketu morala da se srusi i zgrada Erste banke na cosku i zgrada Intese, onda bi sve bilo OK.
inace zgrada jako potseca na hotel Lone u Rovinju

Greota, posto je zgrada sama po sebi lepa, samo sto je u ovom paketu morala da se srusi i zgrada Erste banke na cosku i zgrada Intese, onda bi sve bilo OK.
inace zgrada jako potseca na hotel Lone u Rovinju

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Koliko ja znam, gazda (ili jedan od njih, nisam siguran da li je vlasnik jedan covek) je valjda iz Doboja. Generalno, ne znam sta da mislim o celom projektu, meni trenutno "smeta" zbog parkinga ali sa druge strane ne znam kako ce sve to izgledati u celini sa okolnim zgradama.
@Goblin
Ko je trebao tada da bude investitor?
@Goblin
Ko je trebao tada da bude investitor?